Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je BIH ulozila radnika u Njemacku,to ne kazete..eeeeee
Ako je istina, hvala. Boga mi narod živi kao da Njemačka ali kao da ni jedna druga zemlja nikada nije investirala niti jednu marku.. Da li to tako treba ili je možda neko odgovoran, pardon, u normalnoj zemlji bi trebao biti odgovoran? U Bosni i Hercegovini ODGOVORNOST POLITIČARA NE POSTOJI.
@Dr.Baltazar stvarno ali stvarno se prečesto pitam šta se dešava sa ovim svijetom, i ćorav vidi da živimo kao robovi, gule nam kožu a imaju žvaku koju može i priglup da ,,provali,, o čemu se radi, jesmo li genetski debili?
Ja nisam ni vidio marku od 960 miliona
959 ukradeno
Rupa bez dna
Jos bolje je pitanje koliko je povukla novaca? Jbg tako je i u RH, skoro pa svi neprehrambeni proizvodi su iz Njem., sva para ide za Njem...Njemacka Unija nista drugo