Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kome ovi vise suplju prosipaju, svjetske varalice za komadic papira kupe, drzavu, zemlju, vodu, napravili su i autorska prava za biljke, zivotinje, sve sto je od Boga dano besplatno i fol je sad njihovo, jest al u ku*cu...mislite da ce ljudi dovijeka bit glupi....
Nazovite brokera i kupite opciju DAX PUT LONG Strike August 6400 .. Investirajte 5000 Eura i cekajte sedam do deset dana Velika je mogucnost da investicija od 5000 poraste na 15-20 000 Eura..Bavite se vise ovim a manje supljom retorikom supljih nadri politicara..