Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inspekcijo dabogda vam za lijeka trebalo. što tako ne požurite sa ostalim nepravilnostima. nafta pojeftinila,zašto nije pojeftinilo grijanje,hljeb (udio o transportu),karte autobuske,taxi prevoz. što njih ne natjerate da pojeftine da ovaj narod malo vazduha udahne.
niza cijena nece biti jer je postignut dogovor? za ovo se u svijetu placaju milionske kazne... bem ti zivot
eto ti ga sad, sve sto je lijepo kratko traje, sta ces manje pdv pristizalo
ne daju đubrad da sitna raja ušićari neku mrvicu s poda. dobro kaže lik: dok ovi uhljebi isokriguju cijenu, koja se mijenja iz minute u minutu, njima treba mjesec dana povuci-potezi, samo za uspostavu jedne cijene.
"Matošević kaže da je ta cijena bila usljed konkurencijskog rata, ali je u međuvremenu postignut dogovor."
Koliko znam dogovor je zabranjen zakonom. Zbog ovog se ide na robiju ali to je samo zakon koji se kod nas ne poštuje ni od firmi, a bgm ni od inspekcija.
ko je nasuo nasuo
Zasto inspekcija ne ode na HIFU i provjeri zasto im radnici nose topove para po džepovima a bez izdatog fiskalnog racuna...zasto ne provjere da li pumpadžije toce gorivo tacno tj. da li kupac dobije TACNO 1l koliko plati ili 7dcl... nego im inspekcija putem sredstava informisanja unaprijed najavi da ce u kontrolu benz.pumpi !!!!!!!!!!!!!!! Moš' mislit' !!!!!!!!!!!!!!! http://www.haber.ba/vijesti/bih/73155-ovako-pumpadzije-uspjevaju-jos-uvijek-da-kradu
joj da mi je naci vezu da od ISILA kupujem u inat ovim lihvarima
šta koga briga ako prodaje i za pfening, bitno je da plaća državi obaveze, a po kojoj cijeni će prodavati robu to je stvar trgovca.
to je ta demokratija znači... država koja štiti kriminalce. Državu koju sruši 50 nenaoružanih ljudi. Pozat scenario zar ne?
Hahahahaha A ja jucer kontam, sta se ovi kurce. Ugasit ce ih.
Gubo lopovska kako mozete privatniku diktirati cijenu??? Ocito je da se i na 1,20 moze zaraditi al onda vama nebi islo u dzep
jbga navikli po marke po litri uzimat
evo ko je ostavio vozilo na platku, riječkom skijalištu. radi se o nekom 18-god. klinji (Amir Hodžić). sreća što je u hrvatskoj murija tolerantna, neće mu čak ni kaznu napisati za nepromišljenost. kažu, mladost-ludost. http://www.jutarnji.hr/mladic-koji-je-na-platku--parkirao--bmw-na-ski-stazu--nisam-nikakav-tatin-sin--da-jesam--za-ovo-nitko-ne-bi-znao-/1501784/
da je stavio cijenu 3.50 km nikad inspekcija ne bi izasla
Znaci treba "cetri dana" za korekciju cjena,odadose se sami a kad barel pojeftini u nas tek za mjesec spuste cijene a mogu za cetri dana e to je prava pljacka....
Hoce li kod nas pad nafte i naftnih derivata pratiti i ostali pa sniziti cijene hrane ?
hoće, hoće, nema govora
Gorivo se sada isplati kupovati u kanisterima na pijaci ili na punktovima pored puta, samo ne na pumpama