Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće vama Drina biti kapija? 😂😂😂
@SamoRealnoDruze Jeli ovo onaj voz sto je u zivo na planetarnim TV kanalima gadjao kompletan civilizirani svijet i navijao da sto vise Srba nestane?
@BulevarGraniceNaDrini Da, granični prelaz sa bosanskom carinom, policijom i svim što pripada. S druge strane će biti granični prelaz Republike Mačve.
Opet provokacija Srbije ko onaj šareni voz za KosovoLjudima nikako da im dođe iz guzice u glavu da je Zvornik u BIH i da ima državna granicaOni uvrstili u svoj red vožnje i čeraj.......ja budala bračo draga.
HAHA... ma cuj sad to... a taman Dodik i Cvijan kupili vrpce za presijecanje
Kad pitaju Muju jel čuo da će biti smak sveta a on odgovara “boli me kyrac ja idem kod dajdze u nemacku “ 😂😂😂
KuracExpres!
Dok se vi kikocete, Srbija se gradi.
A oni jadni čekali voz/vlak vazdan 😂😂😂😂
A jbg, Beograd više nema ni železničku stanicu, pa bi bilo glupo da ima ovu međunarodnu liniju
@KarudijanMakondo1973 Beograd je sagradio novu zeleznicku stanicu a stara ce postati muzej.
Boze daj zdravlja... Ostalo sve ima u Njemackoj.😎
Uz ovaj masovni egzodus mladih svaka pruga ili cesta koje nesto povezuuju ulijevaju neku nadu da nije sve gotovo.
Najavljivali su voz na velika zvona do Malog Zvornika (koji je u Srbiji, što su prešutili). Onda su kao upalili lokomotivu, krenuli i skontali da nema uslova. Možda nema pruge, ili je neki drugi minorni problem.
Pa koliko ja znam kako reče Dodik , Srbija i RS su jedno ?! Hahahahahaha
@P.A.O.K. I nisu.
ko će da putuje?
Mogao bih dati ruku da ti direktori zeljeznica imaju svi po benzinsku pumpu ili da besplatno toce u svoje limuzine. To nije normalno da nemamo vozova, a ni sina. 😒
Svakako bi po najavama put od Zvornika do Beograda vozom trajao 4 sata. Voznja autobusom od Zvornika do Beograda traje 2 sata.
Upostave ili uspostave? 🙈