Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi Bosanci kupujte od Hrvata, i idite na Hrvatsko more! Nikad vise!
TREBA IM VRATITI ISTOM MJEROM.nIJEDAN NJIHOV VOZ NE MOZE U BIH I U ROKU 2 SATA SVE CE ODOBRIT(TAKO JE BILO I SA MLIJEKOM KADA SU ZABRANILI UVOZ NASEG MLIJEKA U HR)
SRAMOTA I BRUKA!!!! ŠTA ĆE NAM KOMŠIJE TEK PRIREDITI KADA UĐU U EU.PITAM SE SAMO ZAŠTO SE ONDA KUPOVAO TAJ VOZ OD HRVATA,, ??
Vratite im njihov voz tj vlak pa neka se gospoda u Hrvatskoj navlaci u njemu gdje god hoce.
NE DAJU DA NEBI PROLAZILI BOLJI VOZOOVI OD NJIHOVIH KROZ HRVATSKU cccccccccccccccc fukare jedne
@Hrvat BANJA LUKA-GUZNO CRIJEVO 23%-MOSTAR je međunarodni prevoz
bravo care, napokon neko pametan, da otvori oci ovim nasim sljepcima. video je odlican i skuzili smo razliku.
HALLO!!!! vi raspravljate o ratovima i povijesti, jel vi uopće znate kaj je tema. Niskopodni vlakovi su namjenjeni za gradsko-prigradski i regionalni putnički prijevoz. Ti vlakovi nisu građeni za međunarodni prijevoz putnika i inog. Ni u jednoj europskoj zemlji se NE koriste niskopodni vlakovi u svrhu međunarodnog transporta putnika ili robe. jel, sad malo jasnije. .... ako nije, onda pogledajte ovaj video. u prvih par rečenica vam bude sve jasno. btw. krivnju za ovo potražite u vašim stručnjacima iz bosanske željeznice, ili kako se već zove. http://www.youtube.com/watch?v=o8tsXuVBjKQ&feature=player_embedded#! malo ste pretjerali, ipak pozdrav.
Lijepo uzmete lavor nalijete u i posolite vodu stavite na sunce da se ugrije i poljevate se pomalo sta ce vam vlak i more trosak je to hebote ja vam ocu dobro a vi navalili kritizirat
ma sve treba bojkotovat iz susjednih zemalja. od zvake pa na dalje. samo domace pak nek je najgore
Free Bosna Srbine kud si nesto da nisu krave otisle u komsinu bastu dok se ti zajebavas na netu.
Čuj Voz, Halo kreteni kaže se Vlak, voz je u hrvatsku prestao ići još 1991 godine
pusti suplje price,kazem vam pjeske lijepo na more zdravo je malo prosetat vidis da se brinem o vasem zdravlju a ti tako
@Himzo lojavi Vi kao podli mrzitelji Islama, Muslimana i Bosnjaka crno vam se pise na Dubrovackom regionu. Ja mislim da za 20 godina Dubrovnik ce postati Bosnjacki, Bosne od Nemua pa do crnogorske prevlake. I onako vam je Tito nezakonito dao 100% Bosnjacki grad Dubrovnik.
koja ti je krsna slava
mozes pisat sta hoces vlakom NEMOZE i gotovo
O hrvatima: http://forum.burek.com/sta-su-rekli-o-hrvatima-t368130.html