{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nikšić u BH Telecomu na uručenju poklona najboljim reprezentacijama BiH

F
23.7.2014. u 17:12
102
71
Nikšić u BH Telecomu na uručenju poklona najboljim reprezentacijama BiH
102
Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić danas je posjetio BH Telecom, gdje je s generalnim direktorom Nedžadom Rešidbegovićem i članovima Uprave Društva održao sastanak.
Sastanku su također prisustvovali generalni sekretar Nogometnog saveza BiH Jasmin Baković i član Izvršnog odbora NSBiH Dragan Kulina, generalni sekretar Košarkaškog saveza Harun Mahmutović, predsjednik Upravnog odbora Saveza sjedeće odbojke BiH Miralem Zubović, te generalni sekretar Rukometnog saveza Smajo Karačić i direktor rukometne reprezentacije BiH Mirza Muzurović.

Nakon odavanja priznanja našim najboljim reprezentacijama i uručenju prigodnih poklona, sa članovima saveza je razgovarano o zajedničkim projektima BH Telecoma i Vlade Federacije BiH vezanih za unapređenje sporta u našoj zemlji. Razgovaralo je se i o planovima za naredna takmičenja i nastavku dosadašnje uspješne saradnje.

Premijer Nikšić je istakao da Vlada Federacije daje podršku ovim aranžmanima i da nije slučajan uspjeh ovih reprezentacija koje bez ovako jednog značajnog sponzora kao što je BH Telecom ne bi ostvarile ovaj uspjeh.

Generalni direktor Rešidbegović je ovu priliku iskoristio da još jednom čestita našim reprezentacijama na izvanrednim uspjesima koje su postigli na svjetskim i evropskim takmičenjima tokom ove godine i zaželio im još bolje rezultate u budućnosti.

Nakon toga, premijer Nikšić je razgovarao s menadžmentom kompanije o aktuelnoj situaciji u sektoru telekomunikacija i poziciji BH Telecoma na bosanskohercegovačkom tržištu. Također, razgovarano je i o realizaciji posebnih projekata koji su od interesa Vladi Federacije, saopćeno je iz BH Telecoma.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: