Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko god ima namjeru da se slatko zajebava obeća ovim našima investiciju od par milijardi € i kaže da realizacija počinje ČIM SE TROJICA DOGOVORE ... Pukne priča na veliko a "investitor" zna da se ovi dogovoriti NEĆE NIKAD . . .!!!
Očekivano. Dzaba Tuzlaci pjene, ionako ova cesta nece ugledati svjetlo dana NIKADA. Isto kao sto nije i sto sta
pjenimo zato sto nas nema uopšte ni u kakvim planovima projektima, pa makar i na papiru, znaci iducih 20 g mi se ne trebamo ni nadat da ce podrucje od preko pola miliona ljudi dobit autoput...strasno..
@saltcity_tz Kada je general Kukanjac nudio autonomiju Beslagicu on nije htio. Pod srbima bi mozda komunistima iz TZ bilo bolje.
Sarajevo - Tuzla via Olovo,kladanj,živinice! Najlogičnije rješenje,ako gledamo mape. -Auto put će povezati dva najveća kantona. -Bošnjačke opštine Olovo,Kladanj i Živinice napokon će biti povezane modernom i brzom cestom u protivnom će zauvjek ostati "periferija" razvoja,pogotovo Kladanj i Olovo. -Put već postoji damo se treba investirsti 400 miliona za njegovu modernizaciju i proširenje!!
Sarajevo-Tuzla via Olovo.Zašto! Zato što je geografski najbliža varijanta,zato što uvezuje 2 velika kantona i zato što već postoji put koji se za 350-400 miliona može postati super moderan auto put!
ja bi to neka ide u PM3 mislim da bi bilo najbolje rjesenje, i manje ce kostati
dajte nešto do dalmacije, jebbo vam beograd krepalu matter. ko još vozi u rikverc osim retadiranih tuzlanskih partizana.
Nama taj put ne treba, to je put koji ce besplatno spojiti rs i srbiju, Bosnjaci od tog puta nemaju nikakve koristi, Izetbegovicu bih savjetovao da pare od tog projekta preusmjeri na put prema EU a prema gamadi treba podici zid velicine Berlinskog.
Od ovog projekta nema ništa! Znalo se od početka! Vratite opljačkane pare, pa se onda može nečem i nadati....ovako ništa!
Trebaju Bake i Turci odrediti kuda ce ici i zavrseno....da je Rusija umjesto Turske u pitanju, ne bi ni Srbija ni Rs ni pitali Federaciju za misljenje sta i kako treba...al posto nije, ne treba ih ni pitati...napravi iz Sarajeva pravac kuda ti odgovara, a oni ako hoce nek se prikljuce, ako ne, nek prave drugi...
U normalnim drzavama se Autoceste grade tamo gdje je eksproprijacija jeftinija, tamo gdje su statičko dinamički uvjeti stabilniji i jeftiniji za gradnju istih. To znači da treba graditi po dionicama koje nisu u blizini gradova, te da se isti gradovi povezuju brzim cestama, za koje sigurno ostane para, ukoliko se gradi po već navedenim uslovima. Bosno, nisu ti/nam dali da budeš Republika, nemoj biti ni ovo što jesi, a što oni žele!
neznaju kako ce pare podjelit pa zato koci
Nece nikad bit ni odredjena, jer srbi zele da Turci finansiraju autoput koji ce ici njihovom marsutom. Mozda je i najbolje da tog autoputa nikad i ne bude.
Isplativost trase se ne mjeri cijenom izgradnje nego ekonomskim prednostima koje cesta donosi. Ako će se samo povezati Beograd sa Palama i Jahorinom kroz pustahiju, onda neka propadne. Ali svakako ja nemam velika očekivanja od naših ministara pa se neću puno ni razočarati...
Ma povezati Srbiju i Republiku Srpsku... Federaciji ako treba neka nastavi i to je to !!!
Malo si se zajebao u proracunu... Od kojih para, kad Turska finansira 😂😂😂😂
Jesul se dogovorili da povecaju naknade za odvojeni zivot, naknade za komisije, naknade za regrese i tople obroke??
Allahu ekebar čičolina eskimo sabara, monti Bobo aferim muslim gej tuti mondo
Allahu eskimo fukaro sabara