Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam još nikad bio u nevesinju.. a nemam namjeru ni otići.
nemam želju da me chetnici otmu.
ma ne mora vam tesko padati, u redu je sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
selendra od našeg klixovca " Nevesinjska puška "
Ima bolju bolnicu od Sarajeva.
....hahaha,de malo dođi do podataka koliko se vaših sa Pala,Sokoca, I.Sarajeva,Rogatice natovari godišnje na grbaču KCUSu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sretno Nevesinjci
Treba tu prvo istraziti i pregledati da nema koja masovna grobnica :((
samsung wv bosc otimaju se a šuška se da će nassa uzet 2 duluma da mere šatl uzlecat
Pa vrijeme je i bilo, kad Nevesinjci i Podvelesci drze grad, neka sada malo obnavljaju svoje zavicaje. Alija u usta ti se sere.m za ovaj Mostar
Izvukli što se može iz bivše fabrike, gurnuli u stečaj, i sad kao prave poslovnu zonu....za koga? Slaba privreda, ljudi odlaze, putevi očajni.
kome smeta evropsko nevesinje?!
Moj nekadasnji susjed cika Rale kad bi malo popio volio bi da zapjeva: Ljibinje,Ljubinje kad me oprt vidisjebi me
Najjači su mi ovi komentatori iz Maoče, Kalesije, Kladnja koji misle da žive u nekim urbanim mjestima a kočijom idu izvaditi rodni list u općinu. Nevesinje je za vas metropola!
Lijepa vijest
di dodje nevesinje????
mene interesuje ovaj "nadnaslov" - kilometar od grada. wtf, kojeg grada??? mostara? jer to je najblizi grad...ali zasto se onda spominje nevesinje uopste? jer ni u najludjoj kombinaciji ne mogu da zamislim da je nekom palo na mahnitu pamet nevesinje nazvati gradom?! mislim, ok ako je listica, onda moze i nevesinje, ali ja jos nisam svarila ni da je listica, da oprostite, grad... ovo cak jezivo izgleda u istoj recenici...ono gradovi na svijetu su pariz, london, new york, listica... pa u pm!
@brriss0x Skupili se stručnjaci za lokalnu samoupravu. Još vam fali srebreničko izaslanstvo, Minira i Kada
@ZHercegovac hehehehehehehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada na M-17 na traci za skretanje prema Blagaju ugledate kante od auta kao npr. yugo, fico, stojadin, lada i ostala dotrajala sranja, onda znate da odose u Nevesinje. Zao mi je tih ljudi, u kojoj izolaciji i bijedi zive, a nisu svjesni da za to mogu samo svom Dodi da zahvale. Cisto sumnjam, da ce biti ikakvih ulaganja u Nevesinje, vidjet cemo
Odavde dolaze prose po FBIH hahahahahahhhahaha 🤣🤣🤣😂
Srpska se razvija!
@vlahoeliminator Vidiš da znaš... pa bijeli luk je na cijeni a mi ga jedemo svaki dan, procijeni sam
@AntiTalibanNeuralNet hahahahaahahahahahhaahahahahah 🤣🤣🤣😂😂😂😂👍
Nevesinjci da im nije mrskog Mostara davno bi od gladi umrli...