Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kalamari prodaju i posljednje djeliće Titovog uspjeha. De nek Bakir napravi jednu Hidrogradnju, Unis, Energoinvest ili Vranicu.
Preostalo je samo dragog Boga da molim da šta krene u ovoj zemlji.
Ne Bakir, ima Fodil
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije posrnula firma nego je unistili, drzavna firma svjetskog glasa ne moze da gradi obicni tunel jel al zato privatna sto se juce izmilila moze da razvaljuje svaki tender u ovoj drzavi.mozete glupe seljobere farabati sa dva zuba
Vozi porše , a vokabular njiha, sviha, more, stjedne, hin i kune se u Allaha
vladavina sda je unistila sve
Bake dao na upravljanje jaranu, sa prethodnim radnim iskustvom sisanje ovčijeg kurtza 5g
pojeli je uhljebi i vlada
88 miliona na osnovu čega, ako su imali nekretnina i zemljišta davno su stavili pod hipoteke čim su došli do stečaja. Zna li neko na čemu zasnivaju cijenu od 88 milijuna km
Gdje su dolari Irak Libija.. Ponovo registrovana u libiji..jer kako uzet pare od libije?? To su milioni
Sve su upropastili...i jos su na slobodi!
Nije Hidrogradnja posrnula nego ju je SDA bagra pokrala i unistila kao i sve cega se oni docepaju.
To jedino uspiješno rade,uništavanje svega što je nekad uspiješno radilo
Sve su unistili mali zeleni , neka mi neko argumentovano kaze sta su to za ovih 30 godina pozitivno napravili pa da ljudi i dalje glasaju i vjeruju im svaku izgovorenu rijec ??? Zar smo stvarno toliko glupi , slijepi i zaostali . Ostali smo bez fabrika , ljekara , omladine ali i dalje nas vode zedne preko vode kockaste glave ... prosto nevjerovatno !
Što SDAovci mogu uništiti to niko na svijetu NE može !!! Eneroinvest,ŽGP,FDS,Pretis,Zrak, Zora posli rata radila sad u ruševinama ali zato uvozimo Dorinu iz Hr. i Milku iz Au. !!!!! MRŠ BAGRO LOPOVSKA !!!
Tito se odavno prevrće u grobu, mi smo fuj narod koji je dozvolio da se unište na stotine firmi koje su imale značajno ime i u svijetu.....Lopovi !
Hidrogradnja,Energoinvest,Famos,Zrak AEO i td.svi giganti nekad bili...danas tuga i žalost...
nije ova kompanija posrnula nego su je shebali i unistili uhljebljeni nehljebovici
još malo pa će svaki građanin na posao brati voće na poljani
Ako Arapi povuku ponudu možda se nađe neko iz Čitluka.