Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Logika naših "biznismena" i naše države. Uništi fabriku i na njenom mjestu gradi stanove. Ko je vidio fajde od fabrika i proizvodnje, još nam samo fali to da svi ljudi rade, imaju posao i budu zadovoljni i sretni.
Nadam se da ovo neće biti još jedan stogodišnji projekat nikad završen,a plaćen već da će Bišćani imati neke koristi od svega.Dosadašnja iskustva govore da možeš prekopati grad, odraditi radove ali da nemaš para projekat završiti pa do škole i posla imaš atletiku, 400m s preponama. Sretno!
Odose Krajisnici na Zapad. Ko ce vam raditi? I hoce li plata biti 400 KM?
Daleko od prodavnica, škole, busa, nema sadržaja. Potrebno je obezbjediti barem osnovnu infrastrukturu kao kladionice, kafić i kafanu, kiosk za lutriju, mejtef i džamiju, disko bar, i ring za borbu pijetlova i pasa.
@sezam.susam a nargila?
Bravo, samo naprijed. Svaka nova inicijativa donosi napredak i nova radna mjesta.
Sve što je narod nekad izgradio danas je na prodaju
Napokon pozitivan duh u našoj Krajini. Krug Kombiteksa sigurno ima veliki potencijal za ovo o čemu se priča i već se vide promjene u tom području. Nadam se da će taj potencijal prepoznati i neki značajniji i veći investitori koji mogu zaposliti po više stotina radnika.
@hakem80 po mogucnosti za platu od 500KM bez zastite i prava a uz neplaceno prekovremeno
Dostu, plate će se povećati kad bude konkurencije odnosno kad se poveća ponuda radnih mjesta. Dok god te ne mora plaćati dobro jer ti nemaš alternative, on će ti davati crkavicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čitao sam da ovaj Šefik svaki stečaj pretvara u zlato :D
@Simply_Red aha najbrze rasproda
Predizborne ublehe