Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir je obećao pomoći Erdoganu, dobio je danas 30,000 maraka otpremnine
@DechkoTzar23 Turska lita nikada nije bila ispod 3.2 - 3.5 u odnosu na euro. Globalna inflacija utiče na Tursku kao i na sve druge zemlje. Bolje je da Lira pada nego da gradjani plaćaju visoke kamate, to bi im srozalo ekonomiju
Čovjek se bori protiv kamatara,svaka mu čast...zato mu i obaraju Liru
Jedini koji se bori protiv zla zvanog kamata! Banke diljem svijeta zaradjuju na ljudima samo tako jer se danas "nista ne moze imati bez kredita", a za svaki iznos koji se digne gotovo se duplo banci vrati.
Eto sad idemo svi u Stambol, 24 h busom, rusak na dzale aparat u ruke i doner za dvojkica i onda punimo facebook i instagram slikama 😉
Eto sad idemo svi u Stambol, rusak na dzale aparat u ruke i doner za dvojkica i onda punimo facebook i instagram slikama 😉
jedini drzavnik koji se bori protiv lihvara bankerčiča tako što na sve nacine trazi da se stopa kamata smanji..ovi bankarski mafijaši uzvracaju na drugi nacin..
to je za nas veoma vazna vijest 😂😂😂
Stranka pravde i razvoja. Pravda davno dokrajcena, sad brko radi na razvoju
Je ova Turska sila (globalna hahah) nema sta..
samo ti ne dizi kamate jadogane vidjet cemo gdje ce ti ekonomija biti za godinu dana.
Velikoj drzavi koja ima vlastitu sirovinu i oslanja se na izvoz odgovara niza vrijednost valute poput Kine koja namjerno drzi niski vrijednost valute.
Brko sjeba sve, ali tespih se prebire po ruci i gleda se u nebo...
Ma da , centralna banka radi neovisno....ali pod njegovim pritiskom... Pod njegovim pritiskom lira gubi na vrijednosti a on mijenja guvernera....brkica je kao kokica pukao, mi ga možemo kritizirati. Ne može nam oduzeti imovinu, ne može nas sudski proganjati..
Odlicno. Sad jedan Turcin u prosjeku radi za €200 mjesecno. Skupo mu je u Bugarsku otici a kamoli negdje na zapad. Ali zatucani Bosnjo i dalje misli da je Turska ekononomska moc.
Samo loma, gooUser58 whatever. Nešto HR, BiH i SR zajedno... bolja od Turske?
Kada će graditi autoput?
☪️ Ne mutlu Türküm diyene ☪️ 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Erdogan je u teskoj poziciji rusi su mu turisti a s druge strane zapad ga hebe na svoj nacin