Obrazovna institucija
71

Ne propustite posljednju priliku da osvojite stipendiju i upišete Internacionalni Burch univerzitet

IBU
IBU
Internacionalni Burch univerzitet (IBU) je vrhunska obrazovna institucija u Sarajevu, koja pruža izuzetno obrazovanje i neprocjenjivo iskustvo za nove brucoše. Sa velikim brojem zadovoljnih studenata, univerzitet je poznat po obrazovanju srca i uma, ljubaznim profesorima i snažnim vezama sa industrijom.

IBU se ponosi svojim praktičnim izborom studijskih programa koji su usklađeni sa tržišnim zahtjevima. Univerzitet nudi informacijske tehnologije, grafički dizajn i multimedije, menadžment, genetiku i bioinžinjering, arhitekturu, elektrotehniku, bankarstvo i finansije, digitalne komunikacije i odnose s javnošću, međunarodne odnose i evropske studije te građevinarstvo pružajući brucošima mogućnost da odaberu područje studija koje najbliže odgovara njihovim interesima i karijernim ciljevima.

Povezivanje srca, uma i industrije

Jedinstvena snaga Internacionalnog Burch univerziteta leži u njegovoj sposobnosti da poveže srca i um studenata. Ljubazni profesori pružaju podršku i mentorstvo, razumijevajući individualne potrebe svakog studenta. Ovaj pristup rezultira velikim brojem zadovoljnih studenata, koji cijene obrazovno okruženje orijentisano istinskoj brizi i pružanju podrške njihovom razvoju.

IBU
IBU

Univerzitet također njeguje snažne veze sa industrijom, omogućavajući brucošima da steknu praktično iskustvo i uspostave korisne kontakte sa strukom. Ove veze olakšavaju put budućem zapošljavanju i karijernom rastu.

Studentski klubovi

IBU je sveobuhvatna institucija koja se brine o cjelokupnom razvoju studenata. Nudi bogat vannastavni sadržaj, uključujući studentske klubove, sportske aktivnosti, umjetničke događaje i volonterske angažmane, omogućavajući studentima da izgrade ne samo svoje znanje, već i karakter.

Ukoliko tražite visokokvalitetno obrazovanje koje potvrđuje veliki broj zadovoljnih studenata, Internacionalni Burch univerzitet je pravi izbor za vas. Ovdje ćete naći ljubazne profesore, snažne veze sa industrijom i obrazovanje koje će vas izgraditi i pripremiti za uspješnu budućnost.

Posljednja prilika da osvojite stipendiju i upišete IBU

Trenutno vam se pruža posljednja prilika da osvojite stipendiju i upišete IBU. Ova prilika se odnosi i na kandidate koji nisu izašli na prijemni ispit za stipendiju.

Zakažite intervju za stipendiju putem sljedećeg linka ili skenirajte QR kod u nastavku i upišite IBU već sada.

QR kod za prijavu na intervju
QR kod za prijavu na intervju

Za više informacija, posjetite www.ibu.edu.ba i pridružite se IBU porodici.