|

Naučite lako osnove njemačkog jezika uz 20 posto ljetnog popusta

Naučite lako osnove njemačkog jezika uz 20 posto ljetnog popusta
42
Sponzorirani članak
17.7.2019. u 09:00
0
komentara
42

dijeljenja
Naučite lako osnove njemačkog jezika uz 20 posto ljetnog popusta
Naučite osnove njemačkog jezika uz ljetni popust od 20 posto za A1 početni nivo u jutarnjim ili večernjim terminima u Centru za poslovnu edukaciju u Sarajevu i Tuzli.
Ovog ljeta rashladite se u klimatiziranim učionicama Centra za poslovnu edukaciju uz dodatni popust koji vrijedi za prijave do 20. augusta. Savladajte osnove njemačkog jezika za samo 195 KM sa uključenim knjigama po modulu na standardnim ili ubrzanim kursevima. U toku je i popust od 10 posto na sve ostale kurseve u Centru za poslovnu edukaciju.Centar za poslovnu edukaciju je vodeći akreditovani centar za prijenos modernih i praktičnih znanja u domenu informacionih tehnologija, stranih jezika, dizajna i poslovnih vještina. Od osnivanja 2007. godine postali smo vodeća ustanova za obrazovanje odraslih u BiH, sa poslovnicama u Sarajevu i Tuzli te preko 15.000 polaznika. To postižemo sa stručnim timom od preko 40 vrhunskih predavača potpuno posvećenih polaznicima.

Ovi kursevi vas brzo pripremaju za polaganje testova za Goethe ili ÖSD certifikate. Naši polaznici imaju najbolju prolaznost na ovim testovima. Nemojte rizikovati, sa našim vrhunskim profesorima ste sigurni da ćete položiti Goethe ili ÖSD test. Rad u malim grupama od 6 do 12 polaznika omogućava posvećenost predavača svakom polazniku i lako učenje jezika.

Učenje njemačkog jezika kod nas je zabavno i lako za sve od 16 do 66 godina. U toku nastave podjednaka pažnja se pridaje svim vještinama: slušanje, čitanje, govor i pismeno izražavanje. Istaknuti tim vrhunskih profesora na pristupačan, inovativan i kreativan način pobuđuje kod polaznika interes, motivaciju i ljubav prema njemačkom jeziku.

Centar za poslovnu edukaciju nudi i besplatno ulazno testiranje za sve koji žele provjeriti svoje sadašnje poznavanje njemačkog ili engleskog jezika. Dovoljno je samo da ih pozovete i dogovorite termin.

Centar za poslovnu edukaciju nudi garanciju 100 posto zadovoljstva, koja vam omogućava da ponovite kurs ukoliko niste zadovoljni usvojenim znanjem. Potpuno besplatno.Zašto odabrati Centar za poslovnu edukaciju?

- Preko 15.000 zadovoljnih polaznika u proteklih 12 godina;
- preko 30 programa: njemački i engleski jezik, IT i poslovne edukacije;
- škola samo za odrasle (16+ godina);
- većina naših polaznika dolazi po preporuci prijatelja;
- akreditovani od strane Ministarstva obrazovanja KS i TK;
- priznati BH i austrijski certifikati;
- 10 posto popusta za studente i nezaposlene;
- najveći stručni tim u BiH od preko 40 predavača i eksperata;
- 1st Business Certificate centar za BiH;
- ovlašteni TOEFL test centar u Sarajevu i Tuzli;
- nastava u malim grupama od 7 do 12 polaznika;
- plaćanje do 6 mjesečnih rata;
- originalna literatura uključena u cijenu;
- besplatno pred-testiranje za određivanje znanja;
- garancija 100 posto zadovoljstvo (besplatan ponovni kurs);
- 12 moderno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama;
- lokacije u centru Sarajeva i Tuzle.Za više informacija i prijave možete posjetiti sljedeću stranicu www.cpe.ba, ili pozivom na brojeve telefona +387 35 245 222 (Tuzla) i +387 33 260 505 (Sarajevo).
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.