Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mene hocete u zatvor
nek od...u odavde...djubrad kapitalisticka, samo izvlace pare
Ma daj kozariću....kakve su to nebuloze....banke potpisale memorandum da će kreditirati privredu ako dodje do sporazuma s MMF-om.....sta u suprotnom nece kreditirati privredu.....to su kao neke ucjene banaka....zasto nisu rekle necemo kreditirati drzavu i stanovnistvo zaposleno u drzavnim sluzbama jer kredit MMF-a ima veze sa budzetom drzave.....koga mazu s tim izjavama
Dabogda sve banke propale,sve su pokrali od ove sirotinje a nekima će tek unuci uspijeti vratiti kredit. Nek su naši funkcioneri uspjeli poubacivati familije preko štele pa da sadaku primaju,svi u bankrot i liberalizujte kreditni režim,imamo mi i domaće banke.
ove banke pored domacih politicara su najvise opljackale ovaj narod. bas cemo se nasekirati kad odu...nadam se da ce otici.. pa ce narod izaci lijepo na ulice, drzava ce morati naci neko rjesenje i PRAVE poslove za ljude, pa cemo i manje zavisiti od ovakvih komercijalnih banaka.. nas su pljackali sa visokim kamatnim stopama a svoje nisu smjeli..