Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe za robnim rezervama, mi ionako čekamo SADAKU kad god je neki belaj ili neka kriza. I mogu vam reći da su ovi iz SDA pravo dobri u tome.
Ko pokusava da te unisti?
Daklem čeka se mene!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
robne rezerve ne postoje ali postoji direktor.
Sve ovo je pokazatelj loše socio-ekonomske politike koja se vodi u BiH. Vazda smo cekali neku sadaku.
Mene interesuje gdje su one hurme dal one spadaju pod robne rezerve 😝😝😝😝
Šta nas smatrate sa robnim rezervama , kad osim FuP, a znaju da tamo vlada kriminal godinama i da ih kolokvijalno zovu potemkinovs sela, imate izvještaje revizije, pametnom dosta
Што би куповали кад знате да ћете се шлепати код Србије за све, од лекова до нафте. Већ виђено
Zato što nas je troglava aždaha svukla u ravan: 1.ubi nas bijela kuga podjednako, brojke sve govore. 2. Ljudi, naročito mladi, napuštaju zemlju. 3. Iznos potrošačke korpe je podivljao. Njih sve redom i vlast i opoziciju boli briga, svi imaju po 5000 KM, ne znaju ni gdje da potroše.
nabavili su za svoju praunucad ,sta ih boli za nas i nasu djecu
Zivimo od danas do sutra jer su sitnicavi ljudi na vlasti i gledaju samo svoj vlastiti interes, dok su oni na pozicijama. Eto zasto zivimo od danas do sutra.
A narod ne zivi od danas do sutra? Hmm? Svi kukaju pelet im skup kad zima pocne, a niko se nije sjetio kupiti pelet za zimu na proljece kad je najjeftiniji.
Komsic i Bake ce opet moliti Vucica kao za vakcine, nema frke. Samo pogled u pod i sve se istrpi, sramota je precijenjena.
Fadil cuva kuci kao i pare, u cemu je problem?
Historija se ponavlja nažalost, doći će i vrijeme kada ćemo imati novac u rukamaa ali će biti bezvrijedan ili za njega nećemo imati šta kupiti. Treba se baviti uzrocima a ne posljedicama. Bog da pomogne
Eekao sam prjje godinu dana. Samo cekamo sadake iz svijeta.
A kad je to naša vlast i u čemu ikad pravovremeno reagovala?? 🤣🤣
Zato sto smo,vecina miroljubivi.
Hahah! Pozivamo vlasti... Pozivamo mi njih vec 30 godina, pa nas ne bendaju. Ne vidim zasto bi sada bilo drugacije.
zato što imamo uhljeba za čitav svijet
Dao dragi Allah, nista nam ne fali! ✊
https://youtu.be/Q68o3cqT4NQ
Kad je zemlja od danas do sutra, tesko da sve ostale stvari budu drugacije.