Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko smo para dali na akcize... kakve bi autoputeve mogli imati samo da im je primarni cilj autoput a ne kradja :(
@kojisamjabot kinezi brze prave metar mosta na moru koji je visok preko 100 metara i čiji su temelji na 80 metara dubine nego mi na zemlji. Tako kad čujem kao opravdanje da nam je teren nezahvalan, ko da su Italija, Francuska, Austrija, Švica ponosna ravnica a ne dijelom alpske zemlje koje već 50 godina imaju autoputeve kroz planine.
napravice ga prije vranduka
338km autoputa se gradi od 2001. godine!!! Nema dalje...
napreduje napreduje..
Spojiti tunel sa Titinim bunkerom u Konjicu koji nas je koštao kao ovakvih deset tunela sad zjapi prazan
De gradi autocestu prema Banja Luci, Bihacu, a ne ovamo prema Tarcinu. Kakav Tarcin jarane
i evo 57 miliona da probusis tunel kroz planinu i sredis ga, a 830 hiljada da napravis neki mali granicni prelaz sa kontejnerima i montaznim krovom. Pa gdje je tu logika. Razlika je sto za projekat tunela je morala vjerovatno EU da da saglasnost da je projekat u skladu sa propisima, dok za granici prelaz je isao preko "javnog" tendera.
Ma nek su počeli radovi,,,, završiti će,,,, kad,,, tad, ,, 👣👣👣👣👣👣👣👣👣
Mašala, ja mislim da će moj praunuk čak do Konjica moći autoputem, nije šala...tako je to kad sda vlada
Polako ide to metar po metar. Do tada mi bjezimo odavde jedno po jedno svaki dan.
@FalconRector ne jedno po jedno, 100 po 100 svaki dan
Koliko se sjecam kamen temeljac za ovaj auto put postavljen je 99 ili 2000 i do sada je napravljeno nekih 90km a zadnjih pet godina nista , e sada ko ce se provozati ovim autoputem i kada to niko ne zna , realno 2040 ili 2045 da bi se mogao pustiti u promet kompletan put a sigurno takva dva su zavrsila u lopovskom trouglu vlasti .
Koliko para je ušlo u BiH od rata do danas kroz donacije mogla se cijela teritorija BiH asfaltirati.
svaka cast bosno ponosna
Je li vas bar sramota kada vidite koliko je Dodik autoputeva napravio u rs-u? Vi za 8 godina nula km. Botovski uhljebi jos pricaju da im na da Dodik da pravi sto je jos gore.
E jes ga izgradio ko da ore livadu , baš mu je teško bilo 😂😂😂😂
Taman ce ga zajedno sa Vrandukom otvoriti...
Kada se otvorila brza cesta od Ilidže prema Mostarskom raskršću prije 20+ godina mislio sam da ću za par godina na more moći stići ili brzom cestom ili autoputem i da će to putovanje trajati duplo kraće. Ali evo djeca moja polažu vozački a mi autoputa nemamo.
@Pokemon13 Pa ako je svrha autoceste da se koristi jednom godisnje da se ode na more onda je nije ni trebalo poceti graditi...
Kaze koridor Vc .. Prolaze kraj mene ne vidi me niko dal zbog sume ili trave