Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte vi ljudima plate 2000 i neće ni obraćati pažnju na pdv
Ima li kada vijest da ce smanjiti stope PDV-a ???????????????????????????? Ovdje se samo spominju neka povecavanja?! Do kada ce narod to konstantno trpiti >?!?!??!?!
Može li se izvršiti povrat novca na godišnjem nivou. 10% od plate, mjesečno oko 35 KM? Ako neko ima iskustva, neka odgovori. (GIP)
Ne od plate nego od poreza na dohodak, moze se za neke medicinske usluge vratiti 10 posto od iznosa racuna, kamate na stambeni kredit itd Podnosi se zahtjev poreznioj upravi koja ona razmatra, i nekad krajem augusta se isplati ukoliko bude odobreno, jer dio isplaćuje kanton dio maticna općina
@the_ab Hvala na odgovoru. Ja ću pokušat, pa šta bude.