Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je nas bas zao. Najbogatije zemlje plemenitim metalima su danas najsiromasnije. Dosao stranac i mi radimo za njega.
@Condition mislis dosao im stranac i oteo im drzavu i zemlju
Pa vidi ,rat se vodio zbog ''viših interesa''. Ko je skonto na vrijeme ispalio se. Ko nije i dalje misli da su mu prve komšije radile o glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
71% planete je voda, od preostalog mahom fali vode, zagadjeno i nema dobru klimu kao Bosna... I onda ti neko dodje i uvjeri te da je Njemacka bolje mjesto za zivjet?! OK razumijem nije bajna situacija. Ali ljudi moji ni Njemacka se nije izgradila tako sto su budzetlije na budzetu kukali kako su im niske plate?! Ako hocete, napravite Bosnu vasom Njemackom i ne idite odavde, a zelene SDA, SNSD-SDS,HDZ-HDZ90 smetljare gurnite na smetljiste!
Dzaba kad če i to da se otkupi nekom strancu
Svaki tender u BIH zavrsi u talu sa nekim iz politicke stranke, gradonacelnika, ministra, direktora. Svaki sudija je postavljen iz neke politicke stranke na svoju poziciju. Mozemo zaradjivati milijarde dnevno, nikakve fajde. Sve dok javni tuzioci (stub drzave) ne pocnu zatvarati politicare zbog korupcije, kao ova gospodja iz Rumunije: Laura Codruța Kövesi, ne mozemo niti jedan korak dalje.
Gold Rush Varesh uskoro na Discovery Channel
Ovi botovi vise pominju Bakira u negativnom kontekstu nego kočničare napretka i kvislinge Dodika i Čovića e što su ti pogane kosovske kuhinje.
Fadil ima viziju porezne stope, kaže mnogo je velika
samo Čović da ne sazna.
Jedna vreca za mog bakira😂
Hodi dragi moj Revolucija vidis bolan gdje vode revolucije samo imigranti na sve strane nego ja ti predlazem da se kadidujes na izborima pa mozda neko i glasa za tebe pa mijenjaj sto mislis da treba mijenjat
Znaci bice ipak zlatnih kasika, samo Alija vam nije rekao da ce te ih proizvoditi za stranog gazdu, a njegov sin Boakir ce ubirati takse.
Sada ce Bake moci praviti one kasike sto je babo mu obecao borcima.
Imamo li mi sta od ovoga sto oni izvadise iz nase zemlje? Neku bjednu koncesiju i podmazane racune nekoliko politicara?
Bosnjo dragi, ovo je navlakusa.
Ovo je čisto farbanje očiju javnosti jer je ovakvih članaka već bilo nekoliko. Kada se takvo nešto otkrije šuti se i iskorištava resurse u što većoj mjeri a ne plasira u medije da svi znaju.
to samo u tvojoj bajci, međutim u realnosti marketing je kičma svakog biznisa
potrošiš 5.000 litara goriva dok nađeš gram zlata. 😆
@RadoznalaAjsa .... Hajd samnom da trazimo zlato🍀💢✨💫
SUPLJA HOCE NEKOG DA OGULE.