Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Golfa 5 dajem osobi koja mi oda ime i prezime korisnika HafizaRamiza.Prvo idemo do notara pa mi onda recite ime. Kad i ako te uhvatim snimit cu kamerom sta ce ti se dogoditi.Molim vas mu proslijedite broj da ga uhvatim,vratit cu se sa sluzbenog puta iz Zagreba momentalno 00385 91 565 2199 Dajem pare,auto,sta god hocete dajte mi ime i prezime ovog mangupa molim vas
00385 91 564 2199 Izvinjavam se
Jedine dvije svijetle tacke islamskog svijeta,Iran i Palestina....jedino oni svojom ustrajnoscu glancaju usrani obraz islamskog svijeta u kojem vlada rasulo,razjedinjenost,javasluk,uhljupluk i mnoge druge stvari mrske i odvratne po islamu,dakle i po Bozijim i po ljudskim mjerilima.
Iran i nije baš poznat po ljudskim pravima. Mislim da su danas svijetle tačke islamskog svijeta Malezija, Singapur i recimo neki dijelovi Maghreba.
Saudijska Arabija je najgora od njih, pa onda Dubai, koji se pretvorio u jedan veliki haram, pa kuvajt
RECKILIRANA vijest. http://www.klix.ba/biznis/investicije/iran-potvrdio-dogovor-o-kupovini-114-airbusovih-aviona/160116106
ah,kud će od tih sotona kupovati avione,a uvalće im zastarijele samo friško prelakirane
Nisam mislio na Iran po pitanju nekih ljudskih prava i slicno....mislio sam na vanjsku politiku koja je takva da se ne savija kicma na svaku prijetnju Izraela ili SAD-a....a Malezija je azijski tigar,Singapur je kosmos i moze biti uzor za sve po pitanju razvoja.
Ovi iz Klixa su nešto temeljito pobrkali... Sve svjetske agencije, kao AFP, već javile da kupuju 114 AIRBUS-ovih aviona, ne Boeing: http://news.yahoo.com/iran-buy-114-airbus-planes-week-minister-064053840.html
"Što je babi milo to joj se i snilo", rodilo se zanaslova ovoga članka.
hah, pa nije da žele nego MORAJU kupovati od americkog proizvodjaca BOEING.
...sad će boing, kao vladin atvrtka, expresno dobit dozvolu za prodaju. keš je keš, a parole su za naivne.
Vise bi ih cjenio da su proizveli vlastite avione u rangu boeinga.
@starbuck Nacija od devdeset miliona i tolikim materijalnim potencijalom sramota da nema svoju proizvodnju aviona i ne samo aviona nego mnogo toga.
@starbuck Nije to bas tako,perziska civilizacija je mnogo stara.
Obuka samoubica ?