Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, a prosle godine niste koristili staru cijenu psenice kao osnovu za kalkulaciju cijene hljeba, nego ste iste sekunde podigli cijenu hljeba kada je poskupilo i zito. SRAM VAS BILO !!!
cijene nisu stabilne kad su pale,a da su se podigle,odmah bi bile stabilne...SMECARI:
Kada je 2009 u ljeto zetva pobacila, odmah su podigli cijene iako jos nisu ni \'poznjeli\' i tada su koristili zalihe iz prethodne godine. Sada je druga prica...vodu na svoj mlin...nego sta...nasa posla , Isto je i sa naftom
Cijene varijabilne, ali samo navise ... varijabilnost nanize je ubleha liberalne ekonomije ...
Sramotno, kifla s hrenovkom je npr. 1KM. Od jedne kg brasna naprave oko 50 tih kifli, potrosi 6 KM na hrenovke. Na struju nek da 1KM za pleh. Ciste zarade ostane najmanje 40KM. Racun kod privatnika nikad niste dobili, dakle porez ne placa regulare...e bas cemo vidjeti sta ce fiskalizacija promijenit.
Sram ih bilo ponovo varaju i kradu od BH građana neka naše hanume počnu kuhati ljeb da ne kupujemo do njih 7 dana odmah bi oni spustili cijenu hljeba na 0.5KM kao što je i normalno...neka makar i hljeba ima.
Ma vazda ce od neceg zavisit, valja opravdat pljacku naroda kroz monopol pekara i naftasa prije svega.
Klasovi strucnjaci...
Dobra vijest- cijenat or.ba
sad su nashli kad je ramazan...imal\' shta za somune baaa !!!