Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKATA font i trgovoačka marka ukradeni od FDS-a za Drinu (običnu, meko pakovanje).
Izraelsko MInistarstvo Turizma, logo ukraden od mostarkog Hepok-a!
Takata je vjerujem napravila veliki propust zbog lose kontrole svojih proizvoda. Ja sam radio za Autoliv 12 god koji je najveci svjetski proizvodjac i snadbjevac siguronosne opreme airbags npr za volvo bmw mercedes.... . Kad se sjetim koja je tu bila kontrola i ispitivanja testovi svakodnevno.
Ko da ste iz Bosne
Takata taka kaborn....
PUKNI ČILIM U ŽVALJE.
Ako je japan pametan gurnut ce milijarde u firmu da je spAsii...
@moa nope,
ehh ta ekonomija berze vrijednosni papiri brokeri povjerioci dionicari banke i zelenasi ne razumijem kako multimilijarderska kompanija biva unistena jednom seriom losih proizvoda vw za dlaku se izvuce...mislim za merkelovu Angela morala ubrizgati milijarde da vw opstane Samsung zamalo do bankrota cijela kompanija se trese zbog nekoliko namjestenih prica o samozapaljivoj 7 Ahh taj Adam smiti i njegovi postulati moderne ekonomije
@DIE BOSNIAKEN KOMMEN kada je to merkel dala pare vw, samsung nije no osjetio taj problem sa note(samsung je mnogo veci no sto mislis)
veliki novci, veliki gubitci...
Takata vs Yotshumitzu
Hoće li Sakib Softić predati tužbu.