Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona firma Uniexpert u Importane-u, 600 km (400+topli obrok na ruke)... Gazda lopina teška.
A sto topli na ruke kad je neoporeziv
ja ga jednom ufatio u Targetu kako broji pazar i smješka se podrugljivo buraniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma nas više ništa ne može iznenadit. Ima raje radi za 600km,a potrošačka korpa 2000km.
Konobari u Mostaru, vjeruj mi. Eto jedan primjer, a ima ih još
Nije meni problem za one sto rade za 600 km nego sta je sa onima koji ne rade nigde...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sva sreca pa imamo Foodilaaaa !!!
ALi i masovno iseljavanje
https://www.youtube.com/watch?v=GEvDx0gFf5g...moj Tata je cjenjeni birokrata poslije rata........Pobunih se protiv Tate birokrate..........Gospodo tate i mame dame, tocak mercedesa nije tocak istorije.........a Otac odmah na me kordon narodne milicije...
U želji da svet svojim očima gledam..Da se pre ne predam..Istine su uspjele da me shvate..Pobunih se protiv tate birokrate.......
Moj deda sve to gleda..I brkove suče..Seća se mog oca od juče..I svog od prekjuče......Zgh Zgh Zgh.
Inflacija- naziv za najveće pljačke ikada. Nema logike da se sama po sebi desi, ali šminkanje valuta, izmisljanje pojmova i eto. Radni dan je radni dan, TAČKA! Bankarska mafija, najveće zlo na svijetu!
ulje preko 3KM, jos malo pa ce biti isplativije maslinovo uzimati, i to ekstra djevicansko
Super, možda fukara napokon popizdi i lati se toljaga pa smrska lobanje fadilima, solacima i fortama.
Ovo je u bosni od 1992 do danas
Hvala bogu ha ha ha ima da cijena cigle skoci u pm. Na vrijeme sam kupio nekretninu ha ha ha
Зашто кинески јуан на слици са изнад чланка, а нигде долара, јел то нека порука од стране klix.ba!?
Nijedna zivina ne more trpiti ono sto ljudi u BiH
Bit ce teska zima to je neminovno, sad kad opet poraste cijena gorive, ode sve opet up
hebo inflaciju, nama ne valja Hrvatska, Srbija, Arapi, Dijaspora, Cigani, Migranti - dobro ikako preživljavamo kad bukvalno odbijamo prihode na sve strane
Halo stručnjaci! Hajmo na posao! Ovoliko zemlje bosanske neobradjene i neposijane, a kupuje se sve od luka, krompira i sveg ostalog. Kažu neisplati se. Hoće li se isplatiti sad?! Ili će se nakon korone umirati od gladi?! Hajmo na posao!
Hahahahaha kome pričaš? Prošle godine mi propalo 3 tone krompira, cijena mesa je dno i nemoguće prodat stoku. Uz to sve, poticaje dobijaju lokalni tajkuni. Još da na kraju dodam, visokoobrazovan sam, tehnički fakultet, ali tatini sinovi su sve popunili. Zato, odoh vani, haram im bilo!
To je direktni rezultat rada vlasti.
Njemackoj je i cilj pokrenuti inhlaciju da sprijeci razvoj istocne evrope koji se je poceo desavati. Jer ako je ljudima dobro u svojoj drzavi, nece niko dolaziti raditi u Njemacku. A bez strane radne snage Njemacka bi propala veoma brzo.
Njemci se neprestano zale na dolazak sve veceg broja stranaca a nema firme, pogotovo gradjevinske da nije sacinjena od polovine stranaca. Pogledajte DHL, Deutsche Post i Amazonove lagere, kurire i citavu logistiku, gradjevinski sektor koji broji radnike sa tri nule, gastronomiju i usluzne djelatnosti, staracke domove i bolnice, usluge prevoza robe... i mnoge druge poslove, pa cak i one sa visokom strucnom spremom.
A koliko je tek djece od tih istih stranaca rodjeno u Njemackoj i koliko ih pohadja skolu. Gledam jednu zanimljivu scenu u Berlinu neki dan, 5 tamnoputih klinaca i jedan njemac...sta reci hahah