Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodaj jos da pregovaraju sa Air Serbia za Beograd i Turkish Airlines za Istanbul. Zvanicne info
Svaka cast Mostarci, da vam bude sretno i uspjesno u sakom pogledu...
Davno je to trebalo,ima veliki potencijal,ali bitno je da su poceli.
Sretno.Al se tu svasta nesto valja.Prevelika ocekivanja najavljuju politicari.
A sta ste koje ckepi terinama cekali 10 godina i sada se nakon Svaba sjetili i vi da letite za Zagreb. Pare i pare ste propustili, mislim da je sada kasno ako Svabe odrade sto su naumili.
Nije bitno uvodjenje, bitno je koliko ce putnika imati, a to cisto sumnjam da ce i sa Zagrebom imati, a kamoli za ostale. Mostar je infrastrukturno odsjecen od ostatka Bosne i to je veliki problem, pored naravno loseg aerodroma.
Na Eurowings stranici već postoji linija Mostar - Berlin, ne znam zašto niko ne piše o tome? Čak se karte već mogu kupiti za proljeće 2018!
Nije ni cudo sto se razvijate,svakako samo sarajevski aerodrom ima dodatnu federalnu taxu jer je to bio Covicev uslov Bokiru,isto ko sto hphz ne fakturise rtv taxu kao epbih
Koji put se povezuju sa Zagrebom
Bice Hercegovaca puna Europska unija jos liniju za Begrad itamo da pice iz Mostara.