Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logično, sarajevo je najveća evropska luka..
komentara... Tačno nemojte nikad dopustiti da vas to što ništa ne znate o nekoj materiji spriječi da ipak date svoje mišljenje o tome.
Ovje izgleda najviše komentarišu idioti. Pa idioti, postojeća Luka Ploče ima jedinu vezu sa kopnom i srednjom Evropom preko Sarajeva (željeznica, budući autoput, ...).
Jebali vas Kinezi vise.Najodvratniji narod na svijetu.
jel ovo vic? more je u hrhb, a tamo je ionako nemoguće graditi luke zbog dubine (plitkoće) mora. možda će graditi nove skakaonice po miljackoj.
Načuo sam da će praviti luku i brodogradilište na Čengić Vili.
Mi pomorske zemlje moramo sarađivati jedni sa drugima.
Mi pomorske zemlje moramo sarađivati jedni sa drugima.
Ko nije radio sa Kinezima može biti impresioniran njima. Ko je imao priliku uci malo dublje u njihov sistem na sve ovo može samo odmahivati glavom.
A zato vrijeme par stotina, ako ne i milioni Ujgura muslimana u kampovima za preodgajanje u Kini. Pogledajte zadnji izvještaj State Departmenta o tome.
👏👏👏 za kineze...
Zajebacemo mi i kineze
Ja vjerujem da ce do izbora SDA najaviti i izgradnju preko okeanske luke i pristanak brodova dole negdje od Otoke do Ilidze
Nek samo paze da ne zakace most
ako ga SLUČAJNO zakače neće valjda to naši susjedi protumačiti kao akt agresije?
Bolje je i kineski komunizam od ovog demokratskog kleronacionalizma.
Tajni kineski plan je porobiti cijeli svijet, sto je sa ovim uzimanje pocetnih pozicija u opkoljavanju EU.