Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Singapure. Pisem ti ovaj komentar jer ti necu doci al sigurno.
Sto vi balije ne volite svoje pretke Srbe?Od njih ste nastali nije mi jasno zbog cega takva odbojnost!Izgleda hocete jos 1 rat pa da vas Srbi razgrade ko organski spoj
Extraterrestrial...predače srbine....
Ali je Singapur jedan od najljepsih i najuredjenijih gradova svijeta
Pa za ovolike pare bi još trebao biti prljav i ne uređen Jel???
Najcistiji grad na svijetu!
Moskva je najskuplji grad provjerite to malo bolje
Boli ih briga, dakle imaju nešto na čemu zgrću ogromne pare, a to nešto što imaju kriju od ostalih, i neke pametni su, ja se divim ovakvim. Treba im dat još onoliko koliko imaju, jer znaju vodit svoj narod a ne kao naši džabohljebci. Hvala našim !!!!
Sta ce Singapur, skuplji su Tojsici kad igra reprezentacija i kad je stocna pijaca
lažu sarajevo
Top pet plata u BiH Generalni direktor – 11.250 KM Marketing direktor – 5.958 KM Country menadžer – 5.125 KM Direktor prodaje – 4.775 KM Izvršni direktor – 4.600 KM A ima i većih… Prema evidenacijama, kojima raspolaže Porezna uprava Federacije BiH, najviša bruto plata u Federaciji BiH u jednom mjesecu u 2014. godini iznosila je 34.652 KM – prenosi portal ekapija.ba početkom ovog mjeseca. Najviša plata isplaćena je u bankarskom sektoru. Prema službenim evidencijama Porezne uprave FBiH najviše neto plate u 2014. godini isplaćene su u bankarskom sektoru 23.909 KM, industrijskom 18.974 KM, informatičko-tehničkom 18.342 KM, osiguravajućim društvima 17.550 KM i farmaceutskim djelatnostima 19.770 KM.
INACE DODIK JE NAJAVIO DA CE BANJALUKA BITI USKORO NAJUSPJESNIJI GRAD NA SVIJETU
..sing a poor...
I mi konja za trku imamo. Zato je naš Šeher naprljaviji na Balkanu.
mora biti kad neće da krenu od osnovnog. Pogledaj da skoro niti na jednoj tramvajskoj ,a ni na trolejbuskoj stanici nema kante za smeće,pa je li to normalno. pa onda nastavi dalje da gledaš druge stvari
Kante za smece pod prvo, pod drugo odgoj gradjana....mozda ipak ovaj odgoj treba staviti pod prvo...
Nije istina da je Singapore među najskupljim gradovima svijeta. Istina da je skupa garderoba i automobili, sve ostalo je laž. Hrana , taxi , prevoz i mnogo štošta je 10 puta jeftinije nego u New Yorku, Londonu, Tokyu, Parizu . Najskuplje i najlošije hotele od 3 i 4 zvjezdice nude u jednom New Yorku i Londonu, a kada dođu u BIH , nocili bi đabe .
svaki je skup kad nemaš pribijene u džepu.hah
Neka ste Zurich napisali Cirih, a Sydney kako treba :D.
Gdje je tu Monako i njihov grad Mojtekaro.
Nisu tu svi parametri uzeti u obzir. Da se uzelo i visina mjesecnih prihoda kao i broj nezaposlenih u odnosu na troskove zivota onda bi Sarajevo definitivno bilo na prvom mjestu.
Kad bi se standard racunao, mozda da, ali to nije slucaj.
cudi me da nije Dubai, NY i sl.. Bravo SingapoRe!
sta uraditi sa dvije marke u dzepu u singapuru? na sta ih ubiti, za sta se odluciti?
mozda imaju bingo, bilo bi pametnu tu potrositi taj ogroman broj novaca.