Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Прелијепо Сарајево ♥️
@ZutiGolub Sta mislis ko ti daje minuse, Srbi koji te smatraju izdajicom ili Bosnje koje misle da provociras cirilicom. Budale i jedni i drugi.
Ni m od metropole a nema se kuda siriti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aferim
Super, zaista ovo fali kad se popneš gore. Jedva čekam.
prelijepo
Ko je vlasnik i kako je dobio lokaciju?
Ne vidim ništa spektakularno u tom pogledu,. 100 puta bolji pogled sa Žute tabije.
Pitam se ko će gore dolaziti, zatvaraju se objekti, raja idući mjesec ko zna koliko će raditi. Prodavnice prazne. Mislim da se sve to trebalo obustaviti, a novac davati kao pomoć privredi. Biti će ogroman broj nezaposlenih :(
betonizacija trebevica u punom jeku
Mala moja evo ti ga evooo...
oce li biti cuge ili samo kahva i himber?
Samo neki vidikovci niču oko Sarajeva da mu se divimo, ne znam sta bi pravili da imamo grad poput Istanbula, Pariza, Bankoka, Rima itd..
@mirrorcic sto ti ga suknu
pogled na 500 i kusur dzamija.........
@mirrorcic Vise je oko 100 i kusur. Dobro, i? Koja je tvoja poenta? Koliko je Sarajevo imalo turista prosle godine sa svojih 100 i kusur dzamija, a koliko Banja Luka npr? ´Nough said :)
@mirrorcic Da sam ti plus, jer je pogled na stari dio grada sa svojim mahalama i i dzamijama jedinstven u Evropi. Vrijedno je posjete i to kazem kao nemusliman. Dok tamo preko Drine jedino sto mozete da promovisete su splavovi, Guce, dobra i jeftina klopa i lake zene. Kako se to ono zove? Ah da KIC.