Pojeftinjenje hljeba je samo trik?
0
Najesen novo poskupljenje osnovnih namirnica u BiH
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj narod ne zaslužuje bolje. Glasa za lopove pa se poslije čudi šti ništa nema i što je sve pokrano. OTPOR STOKO
hljeb bi trebao biti 0.70f realno.... sve ostalo je nidje vezee
Hoce neko da kupi poderane hlace? 2 para
me nek skuplja ne mogu oni dic cijene koliko narod moze izdrzat... @lopata....haj se malo sjeti sta su jedni o drugim govorili sdp i sda i sad u koalciji....a bas su imali priliku da poakzu da nisu svi isti iako u to nikad nisam ni sumnjao
Pa dobro Mesude, radis li ti sta? Kakvo poskupljenje?!
Jedina drzava koja se zalagala za socijalnu pravdu i jednakost svih gradjana u nekada razjedinjenoj Evropi bila je ex SFRJ a sada je najgore sto taj nas svekoliki \"multinacinalni bosanski narod\" nema za koga glasati jer je svaki do jednog politicara go lopov i nepatvoreni prevarant i nijedna od ovih nasih bosanskih stranaka nije apriori osnovana da bi se pomoglo obicnom covjeku-nego je borba za fotelje i sva ta predizborna obecanja su supljak do supljaka...
Ajde birajte politicar po onom sistemu ,oni su nasi itd,sve su to lopovi djubrad jedna...A vi i dalje vjerujte glupoj vjeri i govornicima koji vas cine slijepim ;mrznjom,nacionalnim stavovima itd.Gledajte buducnost,manite se ratova i proslosti.
http://www.youtube.com/watch?v=XYzWEoz4MF4&feature=player_embedded
narod zna.
JEDNOSTAVNA ZARADA NA NETU! Posjetite ovaj link i sve ce vam biti jasnije: http://bux.to/?r=zgembo23
... sto imamo ovog vizionara lakotu, koji fino ljude priprema na poskupljenja (koja se uglavnom ne trebaju desiti). divna psiholoska inflacija. lakota, molim te, ucini nam uslugu i ne javljaj se vise. udruzenje koje predstavljas nema veze sa vezom, niti ikakvu prakticnu funkciju. ili barem pocni da radis nesto korisno, pogledaj malo sta prava udruzenja u svijetu rade.
Sjećate se redukcije struje, tačkice za faxs deterdžent, redovi za mlijeko u kesi koje cure, ubuđali hljeb rano ujutro se baca penzionerima u redu ispred granapa, za ulje moraš vratiti flaše i samo 2 moreš dobiti, nema svijeća, sijalica, kafe, toalet papir se šverco iz Austrije a kafa i puter iz Mađarske. Navikavajte se stoko, ljubi vas vaš crveni premijer NIKŠIĆ, Država za PraČovjeka. hahahahahahahahaaa
Turaće vam onaj novi de5il u plavoj majici svoje smrdljive klićke u hljeb pa će odma biti hot dog da se kupi. Svakako ne zna šta će od pokvarenog mesa i iznutrica. Glavonja Nikšić već dobija svako jutro đaba za doručak tako da efekte takve ishrane možete viditi na njegovoj tupavoj tintari. Pocrkajte lagano stoko. Izglasali ste ih eto vam hin tamo.
OTPOR STOKO !!!! Nek nas hmmmm kada pustamo, gori smo od ovaca u toru!!! Samo blejimo i idemo tamo gdje nas vrli pastiri oli ti ga ( vladini cobani ) guraju!!!
cuj biznews??????????????????? stavi pod crnu hroniku KLOCU od urednika!!!!!!
Znate, mene ovo uopce ne cudi. Mene bi cudilo da kazu bit ce vam bolje, ocekuju se pad cijena namirnica, porast placa i penzija. Ali ljudi koga briga, vazno je da mi idemo na Eurosongac ( da se za \'tu kretauru\' daju novci), vazno je da imamo SFF, vazno je da imamo MCdonalds, vazno je da nam se politicari vozikaju svaki dan kad idu na job ( pritom trose novce od poreznih obaveznika za gorivo - a gdje su tu ostale stavke - hrana, telefoni, topli i hladni dodaci, godisnji, polugodisnji, mjesecni). I tako, dok je budala, ovaca - naroda, da placa taj luksuzni zivot, oni nece imati problema. Ovaj sto proklinje, nista sreco od tog nema. Pametni ljudi, snasli se, prije cemo mi pocrkati od neimastine, nepravde i cega ne. Jedino moguce rijesenje, jeste smaknuti ove lopove sa vlasti, ali to se nikad nece desiti, jer nas je vecina pokvarena. I tako, treba se pomiriti sa faktama i istnom.
samo sto su komunisti za 50 godina od svih vrijednosti imali one barake u neumu a nas r.e.i.s i ostala bagre za 4 godine napravise vise vila i hotela nego sve komunjare svijeta zajedno.kod komunjara su se pravile fabrike a kod ovih dzamije,tito jeste bio bravar ali je otvorio za svoj narod sva vrata svijeta a danas rumunski cigani odose ispred nas,budimo realni.