Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čača mi ima zidarsku, al odkad mu je se srušila štala što je napravio komšiji na birou je 23 godine. Šta ćes sada. Čovjek na lošem glasu.
koliko je samo studenta na filozofskom fakultetu sa ambicijama da budu profesori, a profesora na sve strane pa vala i po birou, pa ih se opet ne kritikuje kako ih je previse i kako je promasen studij. Prije ce se zaposliti pravnik ili ekonomista u drustvenom segmentu nego silni sa filozofskog, politickih nauka kojekakvih. neka se ljudi skoluju, bolje to nego da se sa osnovnom skolom nadaju nekom statusu i osnovici place 1000 eura, pa bjeze u dijasporu a toga nema ni u dijaspori nazalost!!!!
@realno mani se floskula, nisi politicar
pravnici i ekonomisti... ahahhaahhahaha... pa toga kolko hoces... pa zar nije elektrotehnika i IT sektor daleko najtrazeniji, ajjjjj sto seru...
e čuj pravnici i ekonomisti najtraženiji, koga ovi farbaju
ovo mora da je neka šala ,ja znam nekoliko pravnika i ekonomista koji rade kao zelenari jer ne mogu dobiti posao u struci a na birou su 10 godina -ne lažite djecu da upisuju te promašene fakultete
Masince ni ne spomenuse.... mora da nas i nema na birou...
@DIPL.KRIMINA... Ti ces dobiti posao kad pohvatas kriminalce koji rade u policiji i kada natjeras sudije da ih osude
Najviše se primaju ekonomisti i pravnici a slabije ekonomije i manje pravde gotovo da nikad nije bilo.
Kaze se \"magistri farmacije\", a diplomirani farmaceut ne postoji u varijanti 5 godina mukotrpnog skolovanja. To mozda mogu biti oni koji fax zavrse u BL, Bijeljini i Tuzli gdje se skoluju 3-4 godine, a fax u BL i nije fakultet nego odsjek na Medicinskom.
madgirl....kao vecina stvari...
KAD CU JA SA KRIMINALISTIKOM DOBITI POSAO?
Zato BIH ima svega 4% s VSS od cijelog stanovnistva!
inzinjeri elektrotehnike, a ne elektronike... to zvanje kod nas ne postoji...
zato nas ima ko govana.