{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolji studenti će obaviti pripravnički rad u BH Telecomu

6.11.2015. u 13:52
85
42
Najbolji studenti će obaviti pripravnički rad u BH Telecomu
85
Najbolji studenti će obaviti pripravnički rad u BH Telecomu
U subotu 7. novembra u dvorani Zetra će se održati tradicionalna jedanaesta Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu.
Svečanost počinje u 11 sati, a bit će promovirano ukupno 6.369 diplomanata i magistranata.

Ovogodišnja promocija se održava pod pokroviteljstvom kompanije BH Telecom, dugogodišnjeg partnera Univerziteta u Sarajevu. Međutim, posebno lijepa vijest jeste odluka Uprave BH Telecom-a da najboljim studentima sa Elektrotehničkog fakulteta, Fakulteta za saobraćaj i komunikacije, Pravnog i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu omogući obavljanje pripravničkog staža i sticanje prvog radnog iskustva u najuspješnijoj bh. kompaniji.

"BH Telecom je do sada stipendirao 250 najboljih studenata u BiH i skoro svi su trenutno zaposleni u BH Telecom-u. Osnovni kriterij za dodjelu stipendija je prosjek ocjena, a stipendiraju se studenti I i II ciklusa studija u skladu sa potrebama kompanije. Također, u posljednjih 10 godina je za 1.500 učenika/studenata omogućeno obavljanje praktičnog rada u BH Telecom-u. Kao pokrovitelji ove manifestacije, odlučili smo da najboljim studentima omogućimo obavljanje pripravničkog staža jer najuspješnija kompanija u BiH treba najbolje studente. Ovu praksu ćemo nastaviti i na drugim državnim Univerzitetima u BiH", izjavio je Mirsad Zaimović, generalni direktor BH Telecom-a.

BH Telecom poklanja veliku pažnju razvoju korporativne društvene odgovornosti kroz investiranje u nastavno-naučne projekte akademske zajednice i stipendiranje najboljih studenata kojima se nudi izvrsna mogućnost za budući profesionalni razvoj u najuspješnijoj kompaniji u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: