Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko ikad na ovaj kanal naletio 😅
Nema ga ni na mapi 🤣🤣🤣
Ovaj TV program su uveli jedino Mtel u BIH a sto se tice vecih operatera kao npr BH Telekom i Telemach nisu ubacili Una Tv u svoj programsku shemu ja mislim da je jedino Telemach bio ubacio Una TV pa su mozda sad izbacili a kako gledati ovaj tv program mozete ukucati jednostavno Una Tv i to je to
Nema odma efekta američka sankcija već na duge staze je ubitačno.
mnogi misle da to preko noci ide. sankcije ubijaju polako ali sigurno i temeljito.
Nemaju ucinka sankcije nikakvog…
Gasi !
Sad ce govoriti za propast je krivo politicko Sarajevo 🤣🤣🤣🤣
Una može bit samo jedna, a to je naša krajiška ljepotica. Jedna i jedina
E jeb ga sta ce sad Dejana Vosuljas 😂jesu potrcali da negiraju genocid tv
Jao, pa šta ce biti sa Dejanom Rosuljaš (nekad OBN) i ona je prešla na UNA Tv da radi.
Ne vjeruj ničemu sa istoka. Toliko izigranih ljudi sa dugogodišnjim karijerama, uništili su živote... nevjerovatno
Nije ih niko tjerao da trce u ovu firmu pored onih u kojima vec godinama rade.
Aaaaaaa oplakah aaaaaa
Prdnula Una u čabar
Njemacke sankcije i točka!
U BiH su na multiplexu D zemaljske digitalne mreze i u ponudi 2 telekom operatera i nekih IPTV provajdera.Imaju i android aplikaciju.Ali upravo situacija u Hrvatskoj i BiH donosi enormne gubitke ,dok za Srbiiju najavljuju dobijanje nacionalne frekvencije.Kolikoje tek poznatih novinara iz BiH odavno otislo sa UNA TV ,jer su vjerovali njihovim obecanjima napustali svoje maticne rtv kuce.Samo podsjecam.
U Srbiji su koncesije već podijeljene prije 4-5 dana i UNA nije dobila koncesiju, dok u BiH sa DVB-T koncesijom već praktički kao da imaju nacionalnu koncesiju jer pokrivaju cijelu BiH. Evo ja ih iz Zagreba upravo na BiH DVB-T gledam..
kad može obn 30 godina raditi sa 4 radnika može i una sa 3 🤣🤣🤣
Ja sam im bio predložio logo za TV,kao piše UNA i dole u crno bijeloj boji : mudo sa jednom uvijenom dlakom,ta dlaka bi predstavljala kao nacionalnu frkvenciju ili kao neki talas.
Rade sankcije