Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Cajnicu je otkriveno naziste dijamanata.
zabi si taj svoj ustav u paksu.
neka mi sad neko da dobar razlog zbog kojeg su stranci u mojoj zemlji???
Gdje si vidio i kada neki moj ružan komentar ?
slazem se sa zadnjim komentarom o brckom. sad jedno pitanje za tebe: jel to znaci da su i rs kao i hrvatske zupanije trajno zapecatile svoju sudbinu?
@objektivno Dejtonski mirovni sporazum je bio došao u pitanje zbog Brčkog i onda da bi svjetske sile spasile taj proces,za Brčko je ostavljena tzv ARBITRAŽA..da skratim to je završeno i Brčko je dobilo svoj status Brčko distrikt Bosne i Hercegovine. Pokušavam ti argumentima objasniti moje razmišljanje,nepišem ništa imaginarno,samo ČINJENICE.Dakle,za Brčko je priča završena a drugo je pitanje ako konkretno tebi to ne odgovara. Možda si me pogrešno razumio po drugom pitanju što sam naveo da to može promijeniti jedino neka vojna sila,to mislim naprimjer da se nikakvim referendumima to nemože promijeniti i za Brčake taj referendum nebi imao nikaku težinu a vojna sila je drugo a nje NEMA.Uglavnom Brčko je zadnjim ustavnim amandmanima TRAJNO zapečatilo svoju sudbinu u Bosni i Hercegovini a i ja sa tobom više nemam potrebe raspravljati na ovu temu.Pozdrav\"objektivni\".
@ skendy Kakva vojna sila...kome se ovdje gine...kamo srece da nijedan Srbin, Bosnjak ili Hrvat nije nikada ni poginuo u BiH ili u Jugi.... Pa realno je ocekivati raspad BiH, sto zbog netrpeljivosti, mrznje (ja ne mrzim nikoga ali ostali...), nefunkcionalnosti drzave i nemoguceg postavka 3 naroda u funkcionalnu istu...a Brcko ce se lako, referendumom, kao grad sa vecinskim srpskim stanovnistvom, vrlo lako opredijeliti za RS...SVE JE OVO OCEKIVAN SCENARIJ ZA NAREDNIH 10 GODINA... jedino neka nova oluja dirigovana iz Washingtona moze da promijeni stvari...e sada da li ce je biti ili ne ... vidjecemo, mada bolje i oluja nego tapkanje u mjestu
@objektivno Samo ime kaže Brčko Distrikt Bosne i Hercegovine i to je u UATAVU BiH skoro potvrđeno na parlamentu BiH i to je za sva vremena,e sad je drugo pitanje zašto ste\"vi\"ginuli.Brčko Distrikt BiH je praktično treći entitet,ima zastavu,policiju,sudstvo,liniju razgraničenja,skupštinu,vladu itd. Nepostoji NIKAKVA mogućnost da se Brčko izdvoji iz BiH,jedino neka moćna vojna sila,ali nje više nema,1992 je već odavno iza nas.
@ skendy hmmm..pa teoretski i RS je dio te BiH o kojoj ti pricas u Brcko distrikt sa srpskom vecinom na teritoriji RS isto kao i BiH... jednom smo izginuli za njega da bi tako lako prepustili... Srpska zove...iiiiidemooooo
@Objektivno Samo jedan dodatak,za nas koji volimo svoju domovinu BiH vrlo bitan a to je sledeće: Brčko NIJE u rs-u Brčko je Distrikt BOSNE i HERCEGOVINE i tako će biti ZAUVIJEK i on,možda na tvoju žalost,dijeli genocidnu na dva dijela.
B i H. je takodje prioritet SRBIJE JER DRINA JE SAMO REKA KOJA KOJA TECE POSRED SRBIJE. SRBI I HRVATI KAD SU DOSELJENI ,CETINA I IUNA IM JE BILA GRANICA HUM JE BIO VISE OD DVESTA GODINE LENO,SRPSKIH PRESTOLONASLEDNIKA, TITULA BOSANSKIH KRALJEVA U SREDNJEM VEKU GLASI: STEFAN.......KRALJE SRBLJEM U BOSNI,USORI,SOLI,I POMORJU,ETC. ..CUDNO,BAN MATEJ ZOVEPODANIKE SA PODRUCJA UZE SREDNJE BOSNE U POVELJI IZ SREDINE 13 VEKA SRBIMA.
Bosne nema bez Srba i Hrvata a njima se zivo .ebe za BiH..bitna je samo teritorija (RS i HB).. Briga mene sto u Tuzli nema posla ili sto je sirotinja u istocnom Mostaru, ali mi je bitno kako je u Trebinju, IS, Bijeljini, Brckom, Doboju, Prijedoru, Gradisci, BL... Volim RS i sve Srbe u RS...iako nas stalno nesto optuzuju ostajemo na svome...slozno do kraja ove horor price koja se zove BiH... Nezavisna RS pa onda referendum o pripajanju Srbiji na cijeloj teritoriji Srbije i RS...jer objektivno nisu braca Srbi iz Srbije puno bolji i organizovaniji od ovih turaka odavde... Samo Srpska Srbina Spasava...peace braco Srbi
TREBA DRZAVI BOSNI I HERCEGOVINI GRADJANSKI FRONT BOSNOHERCEGOVACA I DA SE USTAV BIH-E OD 1992-E GODINE STAVI NA FUNKCIJI JER SE ON I DAN DANAS VAZI JER NIJE BLO DRUGOG! POKUSAVAJU USPAVAT BiH-U DO IDUCIH IZBORA U OKTOBRU! SJETITE SE DA JE PRIJE DVIJE SEDMICE DODIK BIO KOD BERLUSKONIJA i U SPANIJI, KUHA SE NESTO OPASNO DRZAVI BIH-I! PATRIOTI NA OPREZ IGRADJANSKI FRONT! HOCE EU-A SA SRBIJOM DA RASPARCA I RASPODIJELI DRZAVNU IMOVINI, TERITORIJU BiH-E, NJENE RESURSE NAFTE, GASA, RUDE, ITD! PROBODI SE I TRAZI SVOJ LEGITIMNI USTAV DRZAVE BIH-E! BOSNA I HERCEGOVINA BOSNOHERCEGOVCIMA! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!!
PO GENOCIDNOJ TVORVINI TREBA JEDNADOBRA LUSRACIJA RATNIH SRBSKIH ZLOCINACA I PLJACKASA, SILEDZIJA I KOLONIZATORA, LUSTRACIJA RATNIH PROFITERA AGRESIJE NA DRZAVU BIH-U KOJU JE ORKESTRIRALA A PLANIRALA I PODRZAVALA, FINANSIRALA ILUSTROVANA SRPSKA S.A.N.U. AKADEMIJA S ILUSTROVANIM IDEOLOGOM O CISTOKRVNOJ FASISTCKOJ LUSTROVANOJ KRALJEVINI SRBIJI! PLJACKA POLA TERITORIJE NEZAVISNE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I SVIH PRIRODNIH RESURSA, BLAGODATI, DRZAVNE IMOVINE NA SVAKOM NIVOU I ISTORIJE BOSNE I HERCEGOVINE KOJA CE BIT PRISVOJENA CISTOKRVNOJ KRALJEVINI SRBIJI! E NECE NECE! BOSNOHERCEGOVCI USTAJTE I BRANITE SVOJE!!! BOSNA I HERCEGOVINA BOSNOHERCEGOVCIMA!!!
@ prolaznik 09.03.2010. u 08:50 baaliya ko baaliya,...svaki li je glup ko racku. vidi ruzne komentare srba i hrvata a presucuje (odobrava) sav taj baaliyski primitivizam odobren od urednistva. ako nista drugo ovi iz sa x coma su u zadnje vrijeme pustili \"malo ostriju igru\" sa obje strane. posteno, rekao bih. )) ... EEEE MOJ \"PROLAZNIČE\", BAŠ SI PROLAZAN. ZAŠTO NE ODEŠ NA NEKI PORTAL IZ GENOCITETA REPUBLJIKE SMRDSKE?? TAMO SU TI SVE SAME \"DEMOKRATE\". DOBRO, NEMAŠ PRAVO NA KOMENTARE I SLIČNO, ALI IMAŠ SLOBODU DA PROČITAŠ, A I TO JE IPAK NEŠTO BEZ CENZURE ;-)