Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj jak dolar, kako bre, pa Mladen Marić stalno na FTV najavjluje propast Amerike i konačnu pobjedu Putinove Rusije.
Najavljuje on i masovno umiranje naroda zbog smrtonosnih kiselina koje aero korporacije na nas pršću iz mlaznih motora Boeing-a i Airbus-a, ima čovjek bujnu maštu, štaš.
"Nafta pojeftinila" Javite onom GLADEŽU iz HIFE !!!!!
Sipajte gorivo u Republici Srpskoj, jeftinije je
MOLIM SVE,pogledajte ovaj apokalipticni video da vidite sta ce biti sa evrope https://www.youtube.com/watch?v=-ALxHupi8s0 Stop masovnom dolasku crnaca,arapa,azijata i cigana u nase kuce i na nas kontinent !! PS. posjetite http://pandora.kreativisti.org
Pa skoro su naši naftaši podigli cijene, jer je kako kažu poskupio dolar?! ?! ?! Nadam se da neće i sad poskupiti kad je tamo pojeftinila!
Jebo ih dolar, samo me jebe u kupovini sa ebaya
Kod nas je benzin 5990 PYG (oko 1,06 eura) i nešto mu ne pada cijena 😕
A lož ulje? https://twitter.com/mikrozadatak
Treba danas nasuti da vrha dok su još ove cijene, sad će naši poskupiti. U BIH je jedino naftaški sektor korak ispred ostatka svijeta, dok ovi smanjuju, ovi već povećavaju...
Kakvi ste vi klosari... napisu "nafta pojeftinila" u naslovu - kliknes, kad ono u Aziji... Pa je bo te grob
znači kod nas se poskupljene očekuje :)
Evo novih 5 feninga dolje! Svi na pumpe po pun rezervoar!
gdje to ?