Podgrijavanje nade ili realnost?
0
Nafta i zlato u siromašnoj BiH - daleko od blagostanja
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ekvatorijalna gvineja ima ogromnu proizvodnju nafte ali narod od toga nema fajde
članak copy-paste sa de welle. ako ništa barem ste mogli dodati dio o dijamantima iz kaknja
dajte ba ljudi ako zaista postoji nafta i gold to je nase svih gradjana ako treba puske ui ruke da to branimo jer izgleda da nam je to jedini spas da spasimo sto se spasiti da nista ne dati strancima osnovati domacu javnu firmu za istrazivanje i ekspoltaciju .
U RBIh-i IMA VISE REZERVi NAFTE NEGO U KUVAJTU !!! TO SVE MEDJUNARODNE VELIKE SILE JAKO DOBRO ZNAJU !!! Cekaju samo dobar momenat za eksploataciju !!! Ne dopustaju bez razloga LAJANJE I FASIZAM DIKTATORA FASISTE DODIKA !!!
SVAKA CAST BAKIRE !!! B I L O JE VRIJEME DA SE CUJE GLAS O OVOME !!! LOPOVI IZ GENOCIDNE TVOREVINE NA CELU SA GENOCIDASEM MILORADOM DODIKOM I NIKOLOM SPIRICEM MISLE PLJACKATI DRZAVU I PRIRODNE RESURSE RBIH-e KAKO IM SE CEFNE !!! PODRSKA BAKIRE !!! Ostavljam komentar ovdje na clanku posto na onom clanku ne mogu ostaviti komentar !
il cemo i o naftnim busenjima citati i slusati price korupcije i sl. (zahvaljujuci danasnjim politicarima) Treba zatvoriti ljude koji spomenu rijec \"politika\" a politicare danasnje streljati izuzev pojedinaca (2-3 ne dirati od 10000+ politicara)
Danas sam cuo da je vama to doba osmanskog carstva, rak.. O kakvim ikonama pricas i kakvom tavanu..?? Zar je moguce da je neko toliko zaostao...Da jos kaska za narodom 500 godina..i da se vraca u vrijeme kad se mislilo da je zemlja ravna ploča...Vjerovatno ti i danas mislis da je ravna ploca, posto vidim,boli te nesto od prije 500 godina, a ne boli te stvarnost u kojoj zivis..Poklopi se, i mani se nacionalizma i prepucavanja.Uhvati se rada, i normalnog zivota, pusti ljude da zive, ne zatupljuj okolinu ako si ti vec zatupljen..Zalim te ali iskreno te zalim...
Sto god otkrili u BIH da ima, obicni narod nece imati koristi, samo ce posluziti kao jeftina radna snaga
Nama je lijepo i bez nafte. Samo nam malo nedostaje Bakir H. na FTV.
a recite više jel ima ili ne da se zna na čemu smo a ne ovaj reko ovako ovaj onako
najnovija nacija prolazi kroz valovite periode svoga dvadesetogodisnjeg postojanja,talasaju izmedju bogumila,piramida,zlatnih kasika i evo sada i nafte a pasteta tri puta dnevno hihihihihih
Cuj, potrebno je i do 10 godina. Pa kreni vec jednom kopati i istrazivati. Evo prođe i 17. godina od kraja rata, pa ste mogli sva istraziavanja zavrisiti i poceti eksploataciju. Lijenstine lijene, samo da nista ne rade.
nafta nastaje od uginulih planktona a posto je na ovom podrucju bilo panonsko more....... ...more bit da bidne nafte u nas heheheheh......s,rbi su svi psihopate
nama će braća rusi davati naftu badava, tako se radi među pravoslavnom braćom..
Kakvo blagostanje, pet porodica bi to uzjahalo, obogatilo se i ub.ija.lo okolo ko im pokuša ugroziti bogatstvo. Jel vi vidite gdje živite, ko za šta odgovara u ovoj zemlji. \"Jet set\" nam čine okorjeli kriminalci i njihova djeca. Još im samo fali nafta, pa da kao onaj Sadamov sin skupljaju hiljade automobila, skupih eksponata, a okolo govore kako je neko ljubomoran na njihov \"uspjeh\" kriminal.
samo ako se prisjetim cija sestra je BOG i BATINA za naftu i bez cijeg se potpisa nemoze uvesti ni kap benzina-jasno ce vam biti ko ce POKUPITI KAJMAK ako se i nadje kod nas nafta,a nafte ima 100% jer su istrazivanja 60-tih godina to i dokazala da u posavini sigurno ima nafte jer na par mjesta vec i sama izvire i tece kao potok.
Ako se nafta bude izvacila gore na sjeveru gdje se moze sijat ta zemlja vise nece bit plodna ovako to izgleda glupo al sve je to povezano...al bolje da ovi gore imaju para a sto je narod gladan to nista :D