Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo su vratili pare od turisticke takse firmama koje su ih i uplacivale po procentu kako je uplacivano na račun takse jer TZ KS nije isla na sajmova zbog pandemije, tako da te pare niko podijelio niti je to pomoć drzave.
naravno pomoci ce drzava Holiwoodu,Hilsu,Europi Merlotu.....ovi sto su imali imati ce jos vise... Ovi sto si uzimali milione na mjescnom nivou ocigledno su bankorotirali. MODERNI IMPERIJALIZAM!!
Nada? Za sta nada, evo august vec...jeste ih usrecili u p.m.
"Jeličić je naglasio da je riječ o skromnim sredstvima koja neće moći zadovoljiti sve potrebne troškove turističkih radnika koji, s druge strane, također nemaju novca da ih pokriju jer je promet u glavnom gradu BiH ove godine stao zbog toga što nema gostiju i turista." VELIKA POMOĆ