{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Na Sokocu počela gradnja hotela sa 20 soba za visinske pripreme sportista

S
8.9.2017. u 13:28
19
29
Na Sokocu počela gradnja hotela sa 20 soba za visinske pripreme sportista
19
Na Sokocu počela gradnja hotela sa 20 soba za visinske pripreme sportista
Foto: SRNA
Na Sokocu je počela izgradnja hotela vrijednog više od 1.000.000 KM sa svim pratećim sadržajima za sportsko-rekreativni turizam.
Investitori Milan Jolović i Milan Ćebić planiraju da hotel bude završen do Međuopštinskih omladinskih sportskih igara koje će biti održane na Sokocu u ljeto 2019. godine.

Jolović je rekao Srni da će hotel nositi četiri zvjezdice i da će, prije svega, biti prilagođen za boravak vrhunskih sportista i sportista koji budu dolazili na visinske pripreme na šire područje Romanije.

"Sokolac ima izuzetne prirodne pogodnosti i potrebnu sportsku infastrukturu za visinske pripreme sportista, ali mu više od 15 godina nedostaje kvalitetan smještaj za goste sportiste", kaže Jolović.

Foto: SRNA
Foto: SRNA


On je naveo da će hotel imati 20 soba sa ukupno 50 ležaja, restoranski dio, igraonicu, kafić i wellnes centar sa savremenom teretanom, bazenom, dvije finske saune, slanu sobu i jacuzzi.

Jolović smatra da Sokolac treba da usmjeri svoj razvoj ka sportsko-rekreativnom turizmu, tranzitnom i lovnom turizmu, jer ima sve prirodne preduslove za to.

Hotel će, kako planiraju investitori, imati površinu 1.300 metara kvadratnih, visoko prizemlje i tri sprata, a bit će izgrađen u tradicionalnom planinskom stilu prilagođenom savremenim trendovima i potrebama gostiju.

Objekat će biti otvaran fazno, pa će do sljedećeg ljeta, nadaju se investitori, biti u funkciji prizemlje, a do kraja maja 2019. godine savremeni restoran i sobe za goste.

Investitori obećavaju novih 15-20 radnih mjesta i ističu da su dobili značajnu podršku u realizaciji ovog projekta od lokalne uprave na Sokocu i Elektrodistribucije Pale.

Sokolac više od 15 godina nema nijedan hotel u funkciji, već samo desetak soba u okviru dva ugostiteljska objekta u gradu.

Nedaleko od budućeg hotela su nova Sportska dvorana se pet igrališta u blizini, fudbalski stadion sa tartan stazom i pratećim objektima, a na udaljenosti od jednog kilometra i uređena trim staza.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: