Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekin virsle od 100g Do prije tri dana dvije marke sada su tri .
Neposredne ili direktne?
Federalci ne umiju, cak ni prepisati!!!
Velikk trzni centri za dan okrenu desetke hiljade maraka pazara. Nesto im znaci kazna od 5000-10000 km? To se ujutro do dorucka zaradi. Danas kazne, sutra po starom. Jedina kazna je veci novcani iznos i zatvori mu objekat najmanje na 7 dana, pa neka onda kalkulisu.
Pa zar nije neki dan bila vijest da će dignuti cijene?? E moj Klixe... Nisi ni ti dobar.
Ja u svojoj prodavnici znam sve cijene. Ako se obeobraze, mijenjam pod hitno. Po pokarama se bolje snalaze. Cijene hljeba im ostaje iste dok hljebovi postaju hljepcici. Necu vise ni kod njih ici.
Znas li i nabavne cijene?