Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ni skupo. 250 ljudi po 500 eura za sedam dana jedrenja.
Sto je jos vaznije hrvatsksa smanjuje dug, u platnoj bilanci je u plusu za 2 mlrd eura i najnovija ocjena Standard §poor je bbb- , sto znaci da je investicijski sigurna!Raduje dvoznamenkasti skok Zagreba, slavonije, like i g kotara kao i zagorska tura po dvorcima!Takode raste posjeta za 11 parkova prirode i 9 nacionalnih parkova!
@stern koje droge ti koristis?
u Dubrovniku su toliko digli cijene da ni Dubrovčani više ne žive dole
samo se u pare gleda ko kolko da. i oni koji manje daju , placaju ljetovanje il odmor, odmah manje vrijede. sto dovodi do srozanja svega
Sahad ce krehezuba tahlibanska sirohtinja horganizirat hregatu za brahaću harape na mohondenom Jahablahnickom jehezeru
Jos kad bi ugradili nargila barove na regate, da iskuliraju nakon trke.
Ko god moze neka ovo proba!Mi smo uzeli 7 dana s skiperom ,nas 6 (3 para) 4300 eur!Predivno iskustvo, skojevi, plaze ,domacini koji ti spreme klopu na najzabacenijim mjestima!Pakleni otoci su poseban i nestvaran dozivljaj!
Eto prilike za razvoj turizma i odličnu zaradu - neumska regata, krstarenje neumskom rivijerom, itd...
u neumu mozemo krstariti jedono pedalinom
orgganizovati biznis kupljenje sijena u julu...
Najveća je potražnja za akvatorijem oko Neuma
Hrvatska je top destinacija i lijepo je more zaista, ali kaska za Turskom, Grckom, Italijom sto se tice ponuda i sadrzaja. U Hrvatskoj jednostavno nema All inclusive ponuda nikakvih, da covjek plati 500 eura 5 dana i da si miran.
Za fegete plaćaju