Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast 👏👏👌 mada trebalo je davno to... treba raditi staze za bordere i raditi na privlačenju bordera - to se zove planiranje a ne čekati da Jahorina vam sve uzme!!!!!
Daj ne budi smijesan. Planiranje ti to sto ce probat da naprave 3 skoka i suze pistu dole gdje se zavrsava. Bjezi bolan, vi se sa skijanjem niste sreli. Pa nece to privuc obicnu raju ni turiste. To je za malu grupicu nek je 20 ljudi u vrh glave. Stajace prazno, bacanje para
za šta svaka čast? ovdje ide ionako onaj ko ima viška para... šta je sa subvencijama za grijanje? budžet veći 250 miliona a nema se? kad je bio manji imalo se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prvo mentalitet izgradit…
Kad osjetim miris sise u sred planine ,smuci mi se ,kamo li jos na gledam idiote u zutim jaknicama do pupka I bradom...lijepa Jahorina koliko god da kosta ,evropski.
Frisrstajl,tako mi je dedo zvao,moja omiljena disciplina.
Neka ulažu. Sve super mada meni lično je Jahorina puno bolja.
Ako nam je dosada najveći problem, daj Bože da tako i ostane.
Bjelašnica više nije planina već mali grad😔
svako djete u sarajevu treba imati priliku da skija ili snowboarda. Pored toga djeca moraju imati izlete(planinarenje/hiking) u prirodu/ najbolje planine a ne da ih samo izbace na malo polje da igraju fudbala i iza zbunja piju alkohol
Bice valjda gotovo do ljeta.
treba sjedit na dnu bjelasnice i uzimat porijeklo imovine svake osobe koja se tu parkira plati skije 1000km , kafu rucak 30 i ulaznicu 50 po clanu porodice
gradite bazene jer zime ovdje za par godina nece biti
Jeste li sklonili one stijene sa staze ili ćemo opet skije lomiti?
Zali boze Ljepotice od planine...
Sve je fino sto se gradi.Da mi samo neko odgovori koja to prosjecna cetveroclana porodica moze sebi priustiti dvodnevni boravak ako ce samo za zicaru dati 300 maraka.I jos 300 prenociste,hrana porking itd.Ja ne mogu iako imam platu1500maraka.To znaci potrosio bi je za cetiri dana.Katastrofa.Zicara bi trebala da bude10maraka i to je za nas previse.
Bez uvrede ili da nesto licno shvatite ali skijanje je luksuz koji nije lako priustiti.
Pa zna se da su zimski sportovi i bavljenje istim poprilicno skupi. Nije to za svakoga, bez obzira sto su planine u komsiluku malte ne. Od opreme do boravista, treba tu love da se ispostuje hobi itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo, za svaku pohvalu! Samo neka se gradi naša lijepa Bosna i Hercegovina!! 🇧🇦🇧🇦
Reko bi čovjek ugodno za spust i uživanje a teška nizbrdica i samo za iskusne. Bjelasnica jedna ako ne i najbrža planina u regionu.
Odlicno, trebalo je raji nesto novo da ima pored cega selfijat