Razjedinjeni ekonomski prostor
0
Muris Čičić: BiH godišnje gubi milijardu maraka
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je namjesrno, bih gubi lilijardu, a srbija dobija 500 miliona, sloveni8ja 300 i hrvatska 200 milopna
Šta je studenti, pali ispit pa vam ja kriv.
\"...a pogotovo sto su nas Bosnjaci istjerali iz Jugoslavije...\" aj budi se, valja na posao
@SRB-IN Istina, kad je bio jedinstven ekonomski prostor u Jugoslaviji njih to nije bilo briga, oni su tada prebrojavali broj Srba u JNA. Prebrojavali su sve sta ima veze sa Srbima da nebi slucajno zivjeli u \"Srboslaviji\" kao sto gradonacenlnik Tuzle rece. Eh, sada su dobili svoju nezavisnu BiH gdje se zaposljava po broju i nacionalno, sve fino prebrojano da se nebi ljutili. Sada neka uzivaju u podjeli njihove jedne i jedine. A sto se tice \"Šta ima Prijedor, recimo, sa Trebinjem?\" Pa sta ima Osijek sa Dubrovnikom, recimo, a Profesore?
Bravo Lejla sad ce te profesor pripaziti:) Odrzace ti asistent predavanje jer je prof clan expertskog tima hahahah
Mojne Srbine tita ti! Isto to sto si rekao za Bosnjake isto tako je primjenjivo i za Srbe, tko li je boze kriv Srbiji ili tko je kriv Hrvatskoj koja se raspada od lopovluka po savovima samo sto je sve fino usminkano. Dakle popusti me toga Bosnjak, Srbi, Hrvat Molim te.
Svaka cast profesore, mudro zborite. Vidimo se :*
Cicicu j.e.b.a.t. cu ti majku na predavanju kad dodjes !!!!!!!!!!!!!
Majke mi odkad su na scenu stupili SILNI EXPERTI ovoj zemlji nikako da krene. Sve i jedan profesor, expert, savjetnik sura ce se prodati a sto je najgore i drzavu ce pridati za malu proviziju. Tako da i cijenjeni prof Cicic, uz svo uvazavanje: NEMOJ MAKE TI, VISE EXPERTIZA I SAVJETA I uslovno receno PAMETOVANJA. Uredi nesto konkretno pa pricamo, neka nasi ekonomski fakulteti izbace godisnje bar 10 preduzetnika a ne 1500 sluzbenika pa onda pricamo o tim silnim EXPETIMA I PROFESORIMA!
a.s.s.h.o.l.e. mr. cicic haram da ti bude sve sto si zavrnuo...
e moj profa to do kojeg si ti zakljucka sada dosao je znao svaki pijacar prije 20 godina
jos jedna \"oportunitetne \" ooooooooooooooooooojjjj sigurno ih ima jos, nisam sve procitao
\"egzaktna\" wtf? valjda se u nasem jezika kaze tacna. Sto mrzim kad ubacuju Engleske rijeci samo eto sto zvuci pametnije.
Zaspi zaspi zaspi ponovi hiljadu puta svaku noć zaspiš jednom će te zasuti.
Ovaj ga zaspe na predavanjima - kakav on i stručna analiza....