{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mugdim Salan dobitnik priznanja "Najmenadžer 2010."

S
2.7.2010. u 06:28
0
23
Mugdim Salan dobitnik priznanja "Najmenadžer 2010."
0
Mugdim Salan dobitnik priznanja "Najmenadžer 2010."
Mugdim Salan
Na svečanoj ceremoniji dodjele priznanja "Najmenadžer Bosne i Hercegovine", koju je organizovala Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH Jugoistočne i Srednje Evrope Zenica, prestižno menadžersko priznanje dodijeljeno je i direktoru kompanije Top Meblo Salan Mugdimu.
Priznanje "Najmenadžer godine" se dodjeljuje već 17 godina, a njen međunarodni žiri sastavljen od uglednih menadžera i naučnih radnika iz regije, koji su ove godine birali najuspješnije više od 2.000 nominacija.

Prestižno priznanje za srednji biznis u kategoriji drvne industrije zvanična je potvrda menadžerske sposobnosti, ali i uspjeha koje je "Top Meblo" ostvario u prethodnoj godini, stoji u saopćenju ove kompanije.

Kompanija "Top Meblo" je tokom 2009. godine ostvarila snažan rast sveobuhvatnog poslovanja, što je bila poslijedica bolje koordinacije i povećane saradnje sa fabrikom namještaja "Standard" d.d., koja je ujedno i većinski vlasnik ove kompanije, ali i zahvaljujući marketinškom nastupu koji je kao takav postavio nove standarde kada je oglašavanje namještaja u pitanju. Pored prošlogodišnje kampanje "Kupi i nosi", koja je postigla zavidne rezultate, "Top Meblo" je pokretač i prvog multimedijalnog edukativnog projekta pod nazivom "Top Meblo HOMEinfo", namijenjenog edukaciji i informisanju o uređenju enterijera. Zajedno sa fabrikom namještaja "Standard" imali su i zapažen nastup na sajmu INTERIO 2010.

"Priznanje 'Najmenadžer' za mene je mnogo više od priznanja za lični rad, već ga smatram priznanjem za rad čitavog kolektiva, ali i novim podstrekom da ove godine postignemo i bolje rezultate. Izuzetno smo zadovoljni činjenicom da smo postali prepoznatljivo ime i autoritet kada je u pitanju namještaj vrhunske kvalitete u Bosni i Hercegovini. Kvalitet, mogućnost opremanja namještajem po mjeri, te fleksibilnost usluge stavke su koje su prepoznali kako privatni tako i poslovni klijenti i kupci", istakao je Salan Mugdim, direktor lanca salona "Top Meblo".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: