Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoteli puni, Mostar pun turista, hercegovački poslovnjaci se povezuju s najjačim ljudima u svijetu gospodarstva, ma ne može bolje za Mostar i Hercegovinu.
Ne znam za vas u Bosni, ali Hercegovina i Hercegovci (Zapadni) ne kmeče, to nije naš mentalni sklop jer smo naučeni stvarati novu vrijednost na surovom kamenu bez pomoći države i prirodnih resursa. Uglavnom, poslovnjaci traže nove poslovne prilike, povezuju se, uče od boljih, izvoz nam raste i općenito raste gospodarska aktivnost u Hercegovini te hercegovački sport osvaja titule, ide se naprijed.
Dva puta bio, isti sajam se svake subote događa u vrapčićima
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Advent i sajam su pun pogodak za Mostar izvan sezone. Red Bull skokovi također.
cudo nevidjeno? pa to je Brajlovic pripremio stand
Izraelci spremaju nešto veliko? Znamo ih, treba proglasiti stanje opšte pripravnosti!!!
Jedva cekam kiflu i ekipu na postrojavanju gdje je covic 93 drzao ljude u logoru. Za one koji ne znaju to je taj isti prostor.
Mostarski sajam je sigurno jedna od svijetlih tačaka Hercegovine. Tužno je što Mostarski Aerodrom ne radi punim kapacitetom da ovi ljudi mogu direktno dođi na željenu destilaciju.
Raspalo se sve
Kabiri pozvao izraelce da im pokaze model-dodjes praznih dzepova uzmws im najbolje firme ali pod najam(za kikiriki) potplatis politicare njihovim parama, malo zaposlis radnika i svi ti se klanjaju. Uglavnom parama bosanaca i hercegovaca - neandetalaca ih pokoris- i postanes svetac svi te obozavaju.- dovodi investitore u obecanu zemlju
.goouser...3181 Kad hoće ujkan da bude ""pametan""" a ispadne totalno kontra od pametan
Poruke sa ovih sajmova su, Doc ce investitori i fabrike u BiH kad se ugase nacionalne stranke.
GDJE GOD SU ZIDOVI… TU SE NESTO KRIJE. A MALE RIBE I MAME PARAMA I INVESTICIJAMA