biznis
16

Mostar: Predstavljen projekat Hotela Mepas

Piše: A. M.
(Foto: Adnan Demić/Klix.ba)
U svojoj Kongresnoj dvorani danas je predstavljen projekat novootvorenog hotela Mepas, koji će egzistirati u sklopu Tržnog centra Mepas Mall. Radi se o hotelu sa pet zvijezdica.

Prisutnima su se obratili direktor hotela gospodin Tomislav Galić, Andrija Krešić iz Turističke zajednice HNK, te šefica marketinga Ivana Ćavar.

"Naporno smo radili stvorivši snažne temelje i bogatu ponudu našeg hotela. Sezona je počela, a pred nama je mnogo posla. Očekujem saradnju sa gradskim vlastima i ostalim hotelijerima iz našeg grada,“ kazao je Galić.

Predsjednik TZ HNK, Andrija Krešić dodao je da se radi o hotelu koji je prethodno nedostajao i koji je sada upotpunio turističku ponudu grada.

Ivana Ćavar goste je upoznala sa sadržajem hotela. Inače, hotel se sastoji od 16 clasic soba, 52 superior sobe, te predsjedničkog apartmana sa pogledom na panoramu grada. Obuhvala ukupno 190 ležajeva. Osim najsavemenijih kupatila, sobe nude i internet sadržaje i LCD televizore. U sklopu hotela također postoji Kongresna dvorana „Queen“, restoran „Prestige“, Banket dvorana, te Spa & Relax centar sa najsavremenijim fitnes centrom, zatvorenim bazenom i bazenom za djecu.