Priključak na panevropski koridor H
0
Most na Savi za unapređenje saradnje BiH i Hrvatske
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na farmi pilica su riknula ohohoho
Stani, kako sada most prema Hrvatskoj..?? Zar troprsti nisu 90-ih rekli da hoće samo sa Srbima da žive? Ovo je neprincipijelno, zaista..Troprste treba pod ono Drvo o kojem Tarabić priča, i u geto, svi Serbalji i Troprsti zajedno, u jednoj državi!! Pa neće valjda troprsti sada preko mrske Hrvatske da putuju prema destinacijama u Evropi gdje čiste hale za dvanaest Ojra na dan??Pihh, ovo precednik Radovanokio ne bi uradio..
A dje to ta Gradiška? Ono gdje su nedavno riknula ona četvorica u kafani?
Mirko i Slav.... Zlonamjerni moji Bosanci: nema ZAJEDNIČKIH ORGANA (organi su valjda u gaćama) a imaju INSTITUCIJE BOSNE I HERCEGOVINE. Obrazloženje: Bosna i Hercegovina je nastavila kontinuitet Dejtonskim mirovnim sporazumom . Za pametne i dobronamjerne je i ova rečenica dovoljna.
Poruka dežurnim junošama iz SDP-a: Gdje je ovdje ministar Damir Hadžić ? Jer, ovo je međunarodni ugovor, a na snazi je dogovor SNSD-SDP. Jesti li sad svjesni šta vam VOĐA radi (ali i svima nama u Bosni i Hercegovini).
Al cuj BIH ko da je BIH neko nesto pitao :D hahaha pacenici
panevropski koridori su klasificirani numerativno rimskim brojevima od I - X... ovaj korisdor o kojem se prica je koridor 10 (rimsko X, a ne cirilicno)... kad prepisujete nesto, barem se malo informisite...
kakve veze BiH ima sa ovim? da ne ucestvuje mozda neko iz tkz na silu stvorenih Zajednickih organa u necemu?...Srbi samo mogu da se pokenjaju po BiH toj odvratnoj zemlji sa bastionom zla Sarajevom u kome su Srbi istrebljeni...u tom gradu zla nema 150 000 Srba ali to Sarajlije ne zabrinjava oni uzivaju u slobodi na kostima sarajevskih Srba...mnogi su p o k l a n i kao Milosevici u Hadzicima...mnogi umrli u mudzahedinskim kazamatim poput Silosa i Tarcina a mnogi su u b i j e n i u svojim domovima...
STRABAG je davnih dana odustao od tog mosta tj dodijelio posao nekom drugome pa je raskinut ugovor izmedju finansijera i i strabaga i sad se ponovo raspisao novi konkurs za izvodjaca
hmm, ne razumijem pitanje bas, ali koliko znam ovaj tender je bio dobio strabag i to je bila zavrsena prica, ili je meni nesto promaklo.
@memnon koja je prednost strabag u odnosu na nekog drugog eventualno jeftinijeg izvodjaca ? @ja osim toga niko iz drzave da na to reaguje ???
jos jedan(etnicke ciste srpske samozvane na krvlju nesrba konstituisane) rs i HR
jos jedan medjudrzavni sastanak RS i RH......
'bem mu misa, pa zar taj most nije dobio i treb'o da pravi strabag.