Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvatska,lider u regionu :)
Banana drzave.
cekaj malo, hrvatska treba da udje u eu, a moody's im "poklonili" "junk bond" status...pa kako to, zar zemlje koje ulaze u eu ne ocekuje bolja finansijska buducnost i perspektiva? je li ulazak u eu kontra- produktivan? jodose vam kamate na dugove gore hrvati...
Hrvatska sa time rejtingome je nekoliko desetlječa ipred regiona...i čim uđu u EU raste će im brže nego cjelom regionu zajedno..
A ko odrejduje koliki rejting ima Moody's ?
Hrvatska bi za ovo Mudiju :) trebala reci hvala. Hrvatska sada ode daleko, niko je ne moze stici u regionu. :)
O jeste da, Svjetska Vlada iz sjene.., naravno, a u tome im svesrdno pomaže Vlada Hrvatske sa srpskim špijunom na čelu jer, jedino je izrod u stanju toliko tlačiti "svoj sopstveni" narod.
Krasno.., sada će vlada Hrvatske uvesti nove mjere tlačenja svog sopstvenog naroda, sve na radost svojih neprijatelja, a istu politiku njeguju i vlasti u BiH. Čini se da su u vladama i parlamentima ovih država zaposleni sve sami špijuni, i izvrsno im ide tlačenje i uništavanje "neprijateljskog" naroda i uništavanje ekonomskog stanja obiju država.
Procitajte malo na netu o kreditnim agencijama i ko ih finasira. Sve je to Svjetska Vlada iz sjene. Od Hrvatske ce napraviti Novu Grcku, samo da bi pojeftinile nekretnine i da za do dzaba kupe jadransku obalu