Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas ni maske nemaju.
najgori su mi ovi sto klipove objavljuju o koroni www. youtube.com/watch?v=SnEf_EVxZHo
Treba dobro obratiti paznju, stanje u Sloveniji se komplikuje. Moze doci do toga da iz Slovenije krene veliki val prema BiH jer je opce poznata stvar da se bjezi iz pogodjenih zemalja u manje pogodjene zemlje i onda se zarazi manje pogodjena zemlja.
Krkani! Sta cete jesti kad nista ne proizvodite a zatvorili se kao oni
@trahana iako ovaj breaking news naslov stvara dojam da će sve zatvoriti, u tekstu piše da neće zatvarati trgovine sa hranom i apoteke, banke, pošte i pumpe. Ostale trgovine i usluge pod kljuć a ionako nikom nije do nove veš mašine.
Ohhh vidi kako drzave polako postanu Sjevenra Koreja.
Malo da praktikuju, da probaji kako je to, pod izgovorom pandemije i masovne panike i histerije..
Jes jes skupe su rukavice ;)
Masovna histerija. 🤣🤣