Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Samo Mango uopce nije skup, i u Evropi je to marka u kojoj se oblace nizi slojevi drustva, pa ne kontam sto se hvalis tim. Druga je stvar sto u BiH, ne mozemo priustitii ni kupovinu u buticima nize kategorije.
tata se borio da tebi i porodici svasta nesto nasteli, je l to hoces reci? eee, cim se budala ponosi, pametan se stidi.
Logično,žene su naopake,radije će kupic cipele nego hljeb.
Mene ne zanima to o cemi vi pricate,imam pravo iznijeti svoje misljenje.. Pismenih ima u Bosni pa sta imaju od toga,sa fakultetima sjede u kuci bez posla.. Meni je dobro u zivotu..moj tata se borio za moj uspjeh i uspjeh nase porodice.. Koji ste vi kom.pleksasi.
kupuje u Mangu u Parizu...........aaaaaaaaaaaaaahahahhahahahah...suze su me oblile, majke mi! hahahahahahhahahaha....U Parizu je PONIZENJE kupovati u Mangu..... hahahahahhahahahahaha
@@Tara tj. Samo Neka ti tata kupi i kurs gramatike i pravopisa. Ne blamiraj se!
@@Tara Nisi ti krocio/la u Evropu, da jesi ne bi lupao/la takve gluposti ;)
Ponos Spanije, a on Turcin sa mozda i nasim korjenima--cuj imena Isak Andic?!
Samo naprijed pobratimi, visca Barça visca Catalunya!
Ja kupujem mango u PARIZU a ne u kineskim BIH prodavnicama.. Meni je tata omogucio zivot u evropi,tamo radim,zivim i kupujem sto mi volja..Ne budite ljubomorni,Bih narod je uvjek zavidio drugima na uspjehu..
Imam posao isti kao i ti :))
@beee Sudeci po tome koliko si pismen, nije ni cudo sto nemas posla ;)
Mango = Sintetika
Zene...
Samo lajkajte opanca.ri nikada vi necete vidjeti Mango..