Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DALJE OD BOSNE LIHVARU BJELOSVJETSKI!!!! ONAJ POLITICAR KOJI U IME NARODA POTPISE KREDIT - ON CE GA LICNO SVOJIM IMENOM VRACATI, A NR BIH !!! SAMO STISNITE PA POTPISITE JOS JEDAN KREDIT SA OVIM BJELOSVJETSKIM HOSTAPLERIMA! MRS!
Ne dajte im kredite! Pokrašće sve, pa se više neće sjećati.
Ljudi ne kontate nije moguce opstati bez njihovih kredita jer te oni svjesno drze u takvoj situaciji, sve zemlje koje nisu bile zaduzivane pale su istom forom uvodjenje demokratije zaustavljanje diktatorstva, isto se desava sa Turskom al nisu Turci naivni
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I meni Raiffeisen banka stalno nudi kredite, zato sto me ‘VOLI’ hahhahahahahaha
Vlada BiH I MMF su dva vuka. Narod je ovca. Dva vuka I ovca se dogovaraju sta ce za veceru
Nije problem uzeti kredit,vec sta ima obican covjek od toga.Nista.Oni ne uzimaju kredite za drzavu jer njima ovako stanje paše,plate imaju predobre i njima licno zivot u BiH je predobar.Posebno sada kad ih uslovljavate sa programom koji ce da prati svaki dinar gdje se dajei u koje svrhe ide,znaci vrlo malo prostora za korupciju i naravno da se ko fol ne zaduzuju.
Kaze BiH je najmanje zaduzena od svih zemalja ex JU.Tacno je ali su zato sve te zemlje infrastrukturom daleko ispred nas.Znaci uzmi pare uredite poslove i ugovore sa stranim drzavama i napravite radna mjesta i sve ok.Haha ali jok,to je nesto sto omogucava obicnom covjeku bolji zivot,a bog nedaj da bi se obican covjek poceo uzdizati.
ko veli nemate sta smanjiti...
sta zeli mmf .......MMF: Od drugih obično tražimo smanjenje penzija i plata a sta nasi zele isto... obično tražimo smanjenje penzija i plata al kroz vece namete i poreze PA TI SAD GLASAJJJJJJJJJ
Stop zaduženju kod MMF-a i uopšte zaduživanju. Što se tiće smanjenja penzija, Faćo-korona je to već uradio protuzakonito 2015. godine. Krivićna prijava je podnesena kantonalnom tužilaštvu kantona Sarajevo protiv direktora Federalnog fonda PIO/MIO. On je puki izvršilac naloga Faće-korone. Penzioneri penzionisani u periodu 2015-2018 godina su opljačkani za cca 10% što je veoma lahko dokazati jer isto predstavlja udar na zdrav razum.
Od BiH traže da se zadužuje zato što znaju da će naši političari sve to opljačkati, da se neće investirati u privredu i naravno, poslije nekoliko godina ide novi kredit i tako počinje kreditno ropstvo!
Tako je!
Oj Allahu dragi samo da Bake i Sebija ovo ne vide kao ličnu prozivku! Amin!
Pazite samo da Fadil ne potpisuje, da nebi greskom potpisao kamatu od 100%
Bilo bi to uredu kada te pare nebi išle za plate, regrese itd državnih uhljeba, koji ionako ništa ne rade. Dajte konkrétně projekte. Zaposlite mlade na ekološkim projektima čišćenja rijeka sadnje drveća.Pokrenite energetske projekte koji su u skladu sa ekološkim standardima. Dajte obrtna sredstva onima koji stvaraju nove vrijednosti. Po gurajte poljoprivredu i turizam.
Pa kod nas se nema sta ni smanjiti, gore ne moze! Problem je jedino sto se nasi zaduze pa pare netragom nestanu, nema narodu pomoci od toga. Narod je samo tu da placa njihova zaduzenja.
joj viđaj face lijepe za izlemat ga iz cipela izvući,tamam mu ovu glavu moreš umakati u vodu.
MMF se samo javi da javne institucije maznu pare,a mi ostali da vraćamo,znači opet po nama.
Mmf , SDA, SNSD ,HDZ .. to su četri najveća neprijatelja običnog naroda
Mujo, matereti nemoj nas više braniti...
Hahahahahahaaha.