Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije megle prva dobila sertifikat vec natura vita iz teslica u petak u 11 h a megle u 16 h
zivot da ti se zgadi i da se zapitas gdje zivis kad je halal certifikat nesto cime se moras ponositi fuj i ne znam ko je ono nesto kenjao o halalu koji nije samo za svinjetinu nego kao nesto i da nema aditiva, ocito nisi bas puno inteligentan..cc kao da je nesto dobro sto pored objektivnih kriterija kao aditivi, uzgoj i slicno treba da se nalazi jedna takva vanserijska glupost bas divno bit ce i mozak halal uskoro ... 100% bez znanja
Mrkva drugo ime za ćevap.
kakve veze sad ima svinjsko meso sa halalom? pa kome ti bolan objasnjavas? onima sto ionako jedu svinjetinu? naravno da se odnosi na nacin klanja zivotinje- utoliko je idiotski koristiti takav naziv za mlijeko i mlijecne proizvode! ako se misli na neke aditive od svinjske masti-napisi garantovano bez dodataka svinjskog porijekla-ali halal sir je presmijesno. i de.zivota ti-jos jednom objasni muslimanima,sta je halal? mozda je tvoj hodza rekao nesto sto moj nije! smijemo se srbima i hrvatima sto samo jos na guzicu ne lijepe cetiri s i one kockice,a evo-i mi poceli halal lijepiti gdje god stignemo, predlazem da nam se na TV na emisijama pojavi znak-je li nam film halal ili nije...i to ima vise smisla od sira i maslaca.
Stvarno uzas , i onda hocemo u Uniju ? Hocemu u 15 stoljece .
halal je siri pojam,i nije haram samo svinjsko meso,,haram je mnogo toga,izmedju ostalog kakve sastojke nesto ima,na koji nacin se zaklalo itd
ocel uskoro i halal cvarak?
kupujte proizvodeZelene Doline
KUPUJEM SAMO BIO PROIZVODE
A BUDALA AL SE NAKOTILO...U...NIJE MOGUCE
mi tamanimo sve!
sta to preporucuje Vtikan ili SPC???Ocu da kupujem samo hriscanske-krscanske proizvode odobrene od doticnih,halal i kosher necu!
Halal hrana je ona koja nije haram (zabranjena) za muslimane. Certificiranje Meggle proizvoda Halal proizvodima znači da nisu kontaminirani haram sastojcima (recimo svinskom masti i sl.). Dakle, tim certifikatom Meggle dobija preporuku za upotrebu svojih proizvoda među pripadnicima jedne svjetske religije, kao što mnogi proizvođači pribavljaju kosher certifikate. Nisam opsjednut religijom i ovakvo certificiranje mi nije ni smiješno ni čudno. MEGGLE IMA DOBRE PROIZVODE, KAKO GOD.
Cim vidim da ima cetrifikat halal,zaobici ga u sirokom luku!
za zelembace!