Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška čovjeku, samo naprijed!
@Bullevar Cuj autoput Tuzla-Beograd, kakve on ima koristi kada nije izvoznik? Njegove prozivode kupuje lokalno stanovnistvo
Sta mu dodje Ratko?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo! I sretno
Bravo svaka cast momcino. To su nasi sposobni bosnjacki poduzetnici. Bosnjacko poduzetnistvo je osnov razvoja BiH. Ako bude ovog keksa u samoposlugama, prvi cu ici kupiti i ljudima cu govoriti da kupuju. Kupujmo domace, razvijajmo domacu privredu. Zamislite da svako od 1,5 miliona Bosnjaka svaki mjesec potrosi samo po 100 KM na domace proizvode to je 150 miliona KM svakog mjeseca investirano u domacu privredu. Mucnite glavom, kupujte domace proizvode
tops umjesto jaffa kondisa umjesto kraš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj momak sigurno ne sjedi za kompjuterom i ne daje komentare. Svaka čast.
Napokon nesto fino cuti
Sve dežurni epidemiolozi u komentarima a maske s glave vidjeli nisu
Druže ne spašavaj ništa nego bježi iz Bosne dok još imaš gaća na guzici!
pola ih maske ne nosi u po haosa s pandemijom 😂
Bravo
Da ocemo biti svi ko momak gdje bi nam kraj bio
Svaka čast!
Zivinicke Ose!!! Hvala vam na svemu....heroji BiH! ❤️🇧🇦
Mladić? Ratko ?
samo nemoj respiratore uvoziti hahahha
Trebamo svi kupovati njegove proizvode , svaka mu cast
svaka mu cast. ali kad vidim ovaj keks u providnoj plastici
Mogao je staviti masku kapu i rukavicu kad hoda oko hrane. To je pravilo a i opšta kultura. To mu je veliki minus. Kad sam ovo vidio ne bih kupio ovaj proizvod.
Mogao je staviti masku kapu i rukavicu kad hoda oko hrane. To je pravilo a i opšta kultura. To mu je veliki minus. Kad sam ovo vidio ne bih kupio ovaj proizvod.
burazere, ako si od kad je korona pocela, otisao u kafic ili spustio masku ispod nosa......bolje suti