Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto oni nisu dobili podsticaj od 50 000KM a ne Brankovic, Mujanic itd.. svaka cast za ideju i zelju da pokrenete nesto!
ne bih ja visio pa da mi neko da sve pare svijeta svaka čast za hrabrost radnika na visinama
Oni vole da vise, samo su spojili ugodno sa korisnim.
Mladi a vec celavi
prvo, grad zenica ima već više od pola stoljeća poznati i uspješni gss; drugo, ima alpiniste evropskog formata... dakle, ništa novo... dobro, nova udruga osnovana. fino je zaraditi koju paru viseći po fasadama -- ali pročita li se štogod?
@Avenija ...paaaa ne dajem baš savjete, samo konstatacija činjenica... i, upozorenje dobronamjerno omladini da nije sve u "adrenalinu"... (u stvari, nije ništa, jer dođe starost/pamet i pita se gdje bila mladost) ... treba malo više čitati prave sadržaje, pokušati se izdići iznad "adrenalina", veranja, samsung-galaxya, života na površini okeana života...
Od samog pogleda na sliku su mi se dlanovi oznojili a noge ohladile.
A da ljudine potraze posao u nekoj normalnoj gradjevinskoj firmi u kojoj ce imati platu i doprinose uplacene, umjesto sto izigravaju spider-mane?
Koji dio toga da su otvorili obrt ti nisi razumio? Da ti prevedem, imaju svoju firmu, ne treba im neki gradjevinski mogul koji dere kozu s ledja radnika za basnoslovne profite 🙄
Sve ok......samo ne znam sto su gubili vreme na studiranju.....
svaka cast ljudima koji hljeb zarađuju na visinskim radovima a sto se adrenalinskih nekakvih ovisnika tice njima svima jbem matr, pune su nam ulice takvih hajvana sve belaje prave, gaze djecu, pucaju, dizu u zrak itd. treba ih sve svezati.
Uklonite fotke..manta mi se 😂
Druže moj, ja dok sam pročitao text, već panika haha. Sretno vam bilo i da bude sve ok.
Bices ti stabilan kad jednog dana trohnes ko kruska
Pa ovde jedino i možeš uspjet ako si spreman na veliki rizik i da život staviš na kocku...
Znaci da su ljudi koji se boje visine su psiholoski nestabilni. Koje ste vi fakultete zavrsili? Bolonja? Ko sve jos ne daje intervjue.
U SDA faveli bez vode... svako može da da intervju. I treba.
@Kolonizator opet si tamo gdje ne treba 😉.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Postoje ovde dva osnovna pristupa. Civilizovan pristup problematici zahteva tesnu saradnju sa naukom, najnovijim saznanjima, proizvođačima opreme... sve u cilju da se rizik spusti na prihvatljiv nivo tako da filmovi izgledaju dramatično i riskantno, ali u realnosti ništa nije prepušteno slučaju, niti je dramatično, niti riskantno. Drugi pristup je balkanski - ne znači mi ništa glavudža na ramenima, pa što je ne bih gurao za siću tamo gde pismen neće ni nogu?
Čitao sam skoro članak o čoveku kome je posao da se u slučaju zapušenja kanalizacije spusti u ogroman kanister govvana i otkloni zapušenje. Vrlo dosadan članak obzirom koliko je početak obećavao - napravili su mu odelo slično austronautskom skafanderu. Proveo čovek 20 godina u kanalizaciji, a govvno nije ni omirisao... napatiše se ovi što ga peru pošto izađe.
@Kolonizator oooo gdje si sarajlija, bosanac itd.